Show

Komentari 43

Ana Rucner: 'Za mene je 2022. godina novi početak i u ljubavi. Brak ponovno? Ma zašto ne...'

Ana Rucner: 'Za mene je 2022. godina novi početak i u ljubavi. Brak ponovno? Ma zašto ne...'

U zadnje vrijeme dobila je puno komplimenata na svoj izgled, a violončelistica tvrdi da joj pristaje biti zaljubljena. Jedva čeka Valentinovo provesti s voljenim partnerom

Violončelistica Ana Rucner (38) otkrila je da se osjeća sretno i ispunjeno u ljubavi, a i ne odbacuje mogućnost da ponovno uđe u brak.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Nikad nisam bila ovako ispunjena i sretna. Za mene je 2022. godina zaista sasvim novi početak i u ljubavnom smislu - priznala je Ana za Tportal.

U zadnje vrijeme dobila je puno komplimenata na svoj izgled i da joj pristaje biti opet zaljubljena što je također komentirala.

- Kad se žena osjeća voljeno i kad je zadovoljna sobom, onda se to odražava na njezin vanjski izgled - kaže glazbenica, a priznala je i da se ponovno vidi u braku ako do toga dođe.

S obzirom na to da između Valentinova i njenog rođendana ima samo dva dana razlike otkrila je i kako će provesti te dane.

- I Valentinovo i rođendan proslavit ću u zagrljaju svoje ljubavi. S obzirom na to da imam s kime dijeliti svoje godine i trenutke, veseli me sve što dolazi u budućnosti - ispričala je Ana i priznala da je ne plaše godine.

Ana Rucner se rastala 2014. godine od pjevača Vlade Kalembera (68), a sada je u vezi s bubnjarom Markom Duvnjakom (38). O tome da je u dobrim odnosima s bivšim suprugom govori i to da su prošle godine Ana, Kalember i njen novi dečko Marko održali zajednički koncert.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

 

Najčitaniji članci