Obavijesti

Show

Komentari 1

Anamarija Asanović otkrila koji su trendovi u svijetu ljepote

Anamarija Asanović otkrila koji su trendovi u svijetu ljepote
12

Salon Bohemian Tribe Beauty Concept će skrojiti baš po svojoj mjeri, s individualnim pristupom svakoj novoj klijentici, a u skladu s najnovijim trendovima iz svijeta ljepote

VIDEO

Odavno je poznato kako su Splićanke jedne od najljepših žena na svijetu, s izuzetnim smislom za modu i estetiku. Uvijek pomno dotjerane i sređene, svojom bezvremenskom ljepotom s lakoćom pretvaraju popularnu splitsku rivu u istinsku modnu pozornicu. Stoga će ih nesumnjivo razveseliti vijest da je sinoć, u samom centru Splita, na adresi Slavićeva 11, otvorena nova beauty oaza pod nazivom Bohemian Tribe Beauty Concept.

Već sam naziv sugerira smjer u kojem je vlasnica zamislila da se priča oko njezinog salona razvija. Naime, boem označava osobu koja je slobodnog uma, razigranog srca i nekonvencionalnog životnog stila, koja prilagođava uvriježeno mišljenje i ukorijenjenu tradiciju sebi i svojem načinu života.

Upravo ta filozofija vidljiva je iz svakog aspekta interijera salona, uređenog s puno ljubavi, pažnje i topline. Šarmantne slike s inspirativnim porukama, žarko plavi i zeleni zidovi u kontrastu s drvenim elementima i bijelim detaljima te rasvjeta s chic, industrijskim štihom, glavne su okosnice unutarnjeg interijera, a ono što izdvaja ovaj salon od ostalih, jedinstvena je paleta beauty usluga. Tako, pored hair stylinga, Bohemian Tribe Beauty concept svojim klijenticama nudi usluge make up-a, manikuru i pedikuru, a uskoro će se unutar salona moći kupiti i prekrasna kolekcija accessories-a s potpisom poznatog domaćeg brenda Hippy Garden.

Vlasnica salona Marina Milić, nakon dugogodišnjeg iskustva rada u inozemstvu, s poznatim i renomiranim imena te na velikim svjetskim projektima, odlučila se vratiti u rodni grad i otvoriti vlastiti salon.

Salon koji će skrojiti baš po svojoj mjeri, s individualnim pristup svakoj novoj klijentici, a u skladu s najnovijim trendovima iz svijeta ljepote. Mjesto gdje će se moći osjećati ugodno i opušteno, navratiti nakon napornog dana i makar nakratko zaboraviti na vanjski svijet i prepustiti se u ruke vrhunskih stručnjaka.

Svečano otvorenje, pored mnogobrojnih uzvanika, nisu propustile ni brojne osobe iz javnog života, poput modne dizajnerice Anamarije Asanović, nekadašnjeg modela, a danas uspješne poduzetnice i učiteljice joge Petre Bianco, voditelja i glumca Ive Perkušića, fotografkinje Sonje Dvornik, Joletove supruge Ane Čagalj i mnogi drugi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'