Obavijesti

Show

Komentari 4

Andrea i David udaljeni na dvije minute od radnih jedinica

Andrea i David udaljeni na dvije minute od radnih jedinica
1

Vrijeme je važan faktor u MasterChefu tako da je oboje ova kazna prilično usporila i otežala im izvršenje zadatka, a ovaj put izazov je bio Kutija iznenađenja

VIDEO

Iako je jedno od osnovnih pravila u MasterChef kuhinji briga o urednosti radnih jedinica, izgleda kako neki kandidati ne obraćaju previše pažnje na to unatoč učestalim opaskama žirija. 

Andrea i David već su nekoliko puta do sada bili upozoreni na neurednost prilikom kuhanja, a ovoga puta nered na radnoj jedinici skupo će ih stajati – žiri će im narediti da ugase štednjak i udalje se od radne jedinice na dvije minute kako bi razmislili o svom neredu. 

- Meni je u tom trenutku bilo samo: Ne! Taman sam batat stavila da se peče - kaže Andrea dok će se David naći vidno uvrijeđen.

- Nisam prljavac, nemojte me proglašavati prljavcem, nego sam čist čovjek! U te dvije minute studiozno sam prišao tom kuhanju i složio jedan marketinški studiozni prezentacijski plan, malo sam sa sobom brain stormao - kazao je. 

Svi znamo koliko je vrijeme važan faktor u MasterChefu tako da je oboje ova kazna prilično usporila i otežala im izvršenje zadatka, a ovaj put izazov je bio Kutija iznenađenja.

Kutija iznenađnja bit će pravo iznenađenje za sve, a pogotovo će se svi uskomešati kada im žiri kaže da rade patku. Dok će nekima ovo biti prvi put da rade s pačjim prsima, pa će u svoje kuhanje uključiti svojevrsno eksperimentiranje, neki će se naći na već poznatom terenu, baš kao i Vlado koji kaže: 'Imam dosta  iskustva s prsima, ali i s pačjim između ostalog'.

Za Milu, spremanje patke bit će izazov, kaže, kao i da će uživat makar joj ne uspjelo, dok Dooks ima jasnu viziju što će s patkom: 'Ja i prsa kao krava i disko! Tu pačurinu sad kad u tavu zafitiljim, ne piše joj se dobro. Dragi gledatelji, Bog nam pomogao'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura
CRNA MODNA KOMBINACIJA

Duple štikle, a takva je i cijena! Seve na sud stigla u neobičnim cipelama, cijena im je 850 eura

Pjevačica je izabrala crno-bijelu kombinaciju. Nosila je komplet marke Jil Sander, torbicu Jacquemus, no najviše pažnje su dobile njezine cipele