Show

Komentari 1

Andrea Šušnjara progovorila o zdravstvenim problemima: 'Važno je da postanemo svjesni'

Andrea Šušnjara progovorila o zdravstvenim problemima: 'Važno je da postanemo svjesni'

Andrea je jednom prilikom spomenula kako se borila s opakom bolešću koju je otkrila na preventivnom pregledu kada je imala dvadeset godina

U sklopu javnozdravstvene kampanje 'Dan crvenih haljina', na splitskoj modnoj reviji političarke su prošetale u crvenom kako bi podigle svijest o moždanom udaru kod žena. Na samom događaju našla se i glazbenica Andrea Šušnjara (35) koja je za In Magazin otkrila kako se i sama ima problema sa zdravljem.

- Imam neke svoje zdravstvene probleme s kojima se i ja nosim kao i svi drugi. Nije da puno pričam o tome u javnosti, ali trudim se svaki put maksimalno koliko mogu i to osvijestiti i poduzeti nekakve mjere prevencije - izjavila je pjevačica grupe Magazin.

Dodala je i kako ima svoje metode kojima održava zdravlje.

- Nije jednostavno, nisam na jogi ili nešto, ali imam svoje mentalne momente prije izlaska na binu gdje se onako sama smirim - rekla je Andrea. 

Podsjetimo se, Andrea je jednom prilikom spomenula kako se borila s opakom bolešću koju je otkrila na preventivnom pregledu kada je imala samo dvadeset godina.

- Ne volim danas previše pričati o tome jer je sve to, hvala Bogu, iza mene. Sve to što sam prošla nije bilo lako, od operacije koja je uslijedila samo dva dana nakon što mi je otkrivena cista na jajniku, do tri ciklusa kemoterapija koje sam prolazila. Ali, nikad se nisam predavala, nisam gubila vjeru - izjavila je tada za Jutarnji list.

Najčitaniji članci