Obavijesti

Show

Komentari 14

Andrej i Toni u reklami ‘skinuli’ Luku Modrića i Darija Srnu

Andrej i Toni u reklami  ‘skinuli’ Luku Modrića i Darija Srnu
4

POPUT SNA Iako su preko noći postali slavni, dječacima je najdraže od svega što su uspjeli upoznati svoje idole. Obojica svaki dan treniraju nogomet koji obožavaju

VIDEO

Male dvojnike izabrali su između 300 djece koja su se prijavila na audiciju. Najbolji među njima bili su Andrej Ivančan (12), koji je glumio Luku Modrića, i Toni Lang (12) u ulozi Darija Srne. 


- Luka mi je omiljeni nogometaš, ali ipak nismo prijatelji na Facebooku. Kad sam ga vidio na treningu reprezentacije u Osijeku, na koji smo bili pozvani, htio sam ga pitati bi li mi bio krizmani kum, no, nažalost, nisam stigao - rekao nam je Andrej iz Repaša kraj Bjelovara. Modrićev dvojnik dodao je da mu je bilo zabavno kad su Eduardo Da Silva i ekipa komentirali da je isti Luka.


- Nismo isti, ja sam se ošišao, našalio se Modrić i zagrlio me - opisao je Andrej susret sa svojim idolom. Dječak nije razmišljao da se i on ošiša jer je vidio Luku da govori kako ponovno pušta kosu. Dodao je kako se na treningu reprezentacije fotografirao s Modrićem, a sliku je odmah objesio na zid. Osim Luke, i kapetan naše reprezentacije dobio je svog dvojnika. Karlovčanin Toni Lang odglumio je Srnu koji je žestoko navijao gledajući naše nogometaše kako osvajaju broncu u Francuskoj.
- Najviše sam se radovao našem susretu na treningu reprezentacije u Osijeku. Ondje sam upoznao i Andreja s kojim sam se sprijateljio - govori Toni, kojemu su, osim Srne, dragi Mario Mandžukić i Ivan Rakitić. Dodao je kako su mu se naši nogometaši potpisali na dres, no on ga ne nosi jer ga je objesio na zid svoje sobe.

Dečki su se pohvalili kako su na zagrebačkom Vrhovcu spot snimili u samo jedan dan.

- Nije nam puno trebalo za snimiti kadrove jer smo bili sretni što uopće glumimo u spotu. Tremu nismo imali - rekla su obojica dječaka koji i inače treniraju nogomet. Dodali su kako ih slava ne zanima jer im puno više znači to što su imali priliku upoznati svoje idole i provesti s njima jedan dan. 
Andrej se pritom pohvalio kako ga u njegovu mjestu sad zovu “Podravski Luka”.

Kad odraste, Toni želi biti nogometaš

Toniju je nogomet u krvi. I djed Ico i otac Ivan bili su nogometaši NK Karlovca, a sad tamo trenira i Toni. Igra lijevo krilo, a trener ga hvali. Kad naraste, želio bi biti nogometaš i reprezentativac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić
REPERICA I GLAZBENICA

Znaš li tko sam? Obožavala je Fosile, a zbog Rozgine pjesme 'požalila' se Vjekoslavi Huljić

Nedjeljni ručak i pita od jabuke bude joj uspomene iz djetinjstva, a tada je slušala Nove fosile. Sada svojim tekstovima opisuje našu svakodnevicu i zalaže se za bolje i kvalitetnije društvo

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'
EMOTIVNA VEČER

Aleksandra Prijović se usred koncerta u Varaždinu obratila mužu: 'Filipe, vidiš li ti ovo...'

Popularna pjevačica oduševila je sinoć na prvom koncertu u nizu, a kako doznajemo, najveći spektakl priprema se za nedjelju
Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene
NIJE ISTO KAO NA 'DORI'

Ovo je kostim Baby Lasagne za Eurosong! Pogledajte promjene

Za kostime je zaslužna prijateljica Baby Lasagne, mlada dizajnerica Valentina Pliško