Obavijesti

Show

Komentari 97

Anezi: 'Bogo me privlačio sve više i ima veliku inteligenciju'

Anezi: 'Bogo me privlačio sve više i ima veliku inteligenciju'
8

LJUBAV JE U 'BIGIJU' Anezi i Bogo završili su pod plahtama još u Big Brother kući, a nastavili su se viđati i 'vani', nakon što je završio reality show u kojem nisu uspjeli pobijediti

VIDEO

Najbolje što mi je ‘Big Brother’ donio je odnos s Anezi, kaže nam Nikola Sedlar Bogo (23), koji dodaje da mu se ona sviđa kao čovjek i kao žena.

- Vidjeli smo se na kavi i upoznali malo bolje izvan kamera. Privukla me je, ona je fantastična osoba i jako sam sretan što sam upoznao takvu ženu - otkrio je Bogo, koji se nakon showa svakodnevno čuje s pjevačicom Anelom Nezirović Anezi (31).

VIDI OVO: Rita Ora otkrila da je biseksualka

Prije Boge, Anezi je 'ljubovala' s Lukom Rokom Medunovićem (23) zbog tjednog zadatka u kojem su oborili Guinnessov rekord u francuskom poljupcu. Njihova romansa brzo je završila svađom. Luka je nakon toga izašao iz BB kuće, a Anezi je plakala za njim. On joj je ostavio pismo u kojem je napisao kako je u njoj našao prijatelja, ali možda i nešto više, no Anezi ga je brzo zaboravila.


- Kad je Luka izašao iz BB kuće, za mene je to bila gotova priča. Bogo me je počeo privlačiti, s vremenom sve više - rekla nam je Anezi.
 Veliki brat im je pripremio romantičnu večeru, a nakon toga su završili u krevetu. Luka je nakon izlaska iz BB-a na Instagramu objavio kako tetovira Anezino ime.

- Sve je bio samo mali performans i zezancija na koju su svi zagrizli. Kad već mogu, zašto da ne - rekao je Luka. Dok je on pokušavao prevariti javnost, Splićanin Bogo je češkao i grlio pjevačicu, a prije odlaska iz showa ostavio joj je pjesmu.


- Bogo je čovjek velike emocionalne inteligencije - kaže Anezi i dodaje da je pravi romantičar. Ana-Marija Brdek (30) i Bojan Mrđenović (35) također su svoj ljubavni odnos počeli u BB kući.

- Rekla sam već milijun puta da mi se Bojan sviđa. Mislim da je to jedino mišljenje koje neću promijeniti - rekla je Ana-Marija te dodala kako uživaju u zajedničkim momentima, ali da shvaća kako njihovi trenuci odišu provokacijama.

Pokušaj produbljivanja odnosa u BB kući započeli su i Lucija Stojak (23) i Antonio Benčak (21). Svakodnevno su se svađali, mirili, ali i razmjenjivali nježne dodire. Križevčanin je mnogo puta priznao da se zaljubio u Splićanku, ali i da ne želi imati veze s njom jer mu se, kako kaže, ne sviđa njezin karakter.

- Ostat ćemo prijatelji i to je to - komentirala nam je Lucija. U prošlosti je show spojio Violetu Halitaj i Nikšu Kekezovića, Marinu Raguž i Romana Obilinovića, a neko vrijeme sretni su bili Marijana i Nemeš...

Vidi ovo: Rita Ora otkrila da je biseksualka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju