Obavijesti

Show

Komentari 38

Anezi poput Lidije Bačić izvela performans: Ionako sam nudist

Anezi poput Lidije Bačić izvela performans: Ionako sam nudist
10

Inspirirana nedavnim 'gologuzim performansom' od stanovite pjevačice, samo večeras odlučila sam postati i seksi animatorica jer je to moj novi službeni naziv koji sam smislila za novu kategoriju, rekla je Anezi

VIDEO

Pjevačica i bivša natjecateljica reality showa 'Big Brother', Alena Nezirović Anezi (32) ponovno se oglasila na svom Instagram profilu te javno komentirala nedavnu objavu Lidije Bačić (33) u kojoj nosi izrezane hlačice i pokazuje golu stražnjicu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

- Inspirirana nedavnim 'gologuzim performansom' od stanovite pjevačice, samo večeras odlučila sam postati i seksi animatorica jer je to moj novi službeni naziv koji sam smislila za novu kategoriju koja se mahom nepošteno gura pod kategoriju pjevačica - napisala je Anezi te dodala kako to nije 'animir dama' jer to nije originalno. Uz maštoviti opis, Alena je objavila i video u kojem joj je guza u prvom planu. 

Anezi je dodala kako nije samo 'seksi animatorica' već i pjevačica, 'showbizerica', YouTuberica, reality sudionica i upravna pravnica.

- Seksi animatorica. Priznajte da vas je animiralo, ali i bilo seksi. Kao što sam rekla svi smo mi božja djeca i ništa nije za osudu. Samo treba stari nazvati pravim imenom. Ulogu seksi animatorice ne bih jeftino naplaćivala, a cijela zarada išla bi u dobrotvorne svrhe - objavila je pjevačica. 

Anezi Lidiji Bačić smislila novu titulu: Lili, nisi samo pjevačica
Anezi Lidiji Bačić smislila novu titulu: Lili, nisi samo pjevačica

- Jednog dana ako budem mega popularna i uspješna mogla bih se fotkati gola za neki časopis. Ionako sam nudist. Za svaki slučaj da ne bi bilo u DM-u 'Seksi ti je d*pe' ili 'Ne treba ti u glas i stas da budeš seksi animatorica jer znam i jedno i drugo. Samo čvrsto izražavam stav - rekla je Anezi. 

Prije nekoliko dana, Anezi je poslušala zahtjev obožavatelja te javno komentirala najnoviju objavu Bačićke. 

Podsjetimo, Lille je pozirala u trapericama koje imaju rupe kako bi pokazala golu stražnjicu. Osim fotografije, fanove je 'počastila' i videom. 

-  Pitaju me neki kako komentiram ovo? Pa evo: Moje mišljenje je da smo svi djeca božja i da je svatko od nas točno tamo gdje je sam zaslužio biti - napisala je Anezi o kolegici.

Pokretanje videa...

00:08

Pjevačica, koja je u realityjima 'Big Brother' i 'Gospodin Savršeni' vidjela priliku da se promovira, dodala je da tko nije, ne treba ni shvatiti, što je željela reći.

- Kod mene gotovo ništa nije za osudu. I, da se razumijemo - Lili itekako ima vrhunski glas, to je jasno onom koji ima sluha. I, itekako ima i stas, to je jasno svakome tko ima vida - nahvalila je Lidiju. 

Ipak, istaknula je kako joj se, kad je počela snimati za YouTube, učinilo poštenim da si u opisu zanimanja, uz pjevačicu, doda i titulu youtuberice.

- Ako budem odlučila da u kontinuitetu pohoditi realityje stavit ću: serijska reality sudionica, obećavam - našalila se Anezi sama sa sobom

NAPOKON OTKRIVENO ONO ŠTO SVI ŽELE ZNATI: Dijete Meghan i princa Harryja će nositi ovo prezime?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...