Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Anezi: Trebaju mi tri godine do jake karijere, zatim želim djecu

Pjevačica je počela razmišljati o djeci, kojoj se, kaže, treba još više posvetiti. 'Trebaju mi samo dvije, tri godine da 'udarim jake temelje' karijeri pa da lakše prodišem', priznala je. Želja joj je imati blizance

Foto: Privatni album/Promo
26 komentara

Reality sudionica 'Big Brothera' i 'Gospodina Savršenog' te pjevačica Alena Nezirević (31), javnosti poznatija kao Anezi nedavno je objavila kako je  proslavila slavi desetu 'godišnjicu' i to sa svojim psom, kujicom Niki. 

Foto: Instagram

Za Story je otkrila kako joj je draža opcija udomljavanje nego kupovina pasa jer smatra da rijetki uzgajivači to rade iz ljubavi te da je mnogima važnji prioritet tek zarada. Banjalučanka sa zagrebačkom adresom donedavno je imala dva psa. 

- Prije pola godine uginuo je moj drugi psić, Pixi. Dobio je tumor i stalo mu je srce. Predivno mi je bilo razdoblje s njima. Pružanje lijepog života ljubimcu je velika obveza - izjavila je Anezi, koja, dodaje, upravo zato ne razmišlja o udomljavanju još jednog psa.

POGLEDAJTE VIDEO:

- U narednom periodu planiram se potpuno posvetiti poslu, pa neću nabavljati još jednog psa. Počela sam razmišljati i o djeci, kojoj se treba još više posvetiti. Trebaju mi samo dvije, tri godine da 'udarim jake temelje' karijeri pa da lakše prodišem. Nadam se da će Niki dočekati moju djecu za nekoliko godina. Ili kada mi djeca dokažu da su dovoljno odgovorni da im dozvolim psa - uz smijeh kaže pjevačica. 

Foto: Instagram

Što se tiče djece, kaže da bi željela imati blizance, a kasnije još jedno dijete. 

NA INSTAGRAMU Bila spremna da joj Mijo bude prijatelj, a izbrisala ga s profila

- Mislim da nikako ne bih izdržala bez djeteta što mnoge čudi, ali ja sam zaista jedan kućanski tip žene koji ne voli pretjerano izlaziti - otkrila je pjevačica. No Anezi je nedavno otkrila kako još nije pronašla svog 'gospodina savršenog'.

Foto: Instagram

- Mene uvijek privuku neki 'frikovi', više manje nenormalni ljudi. Teško je pronaći muškarca s razvijenom emocionalnom inteligencijom. Naučila sam prepustiti muškarcu da vodi. Iako sam dominantan tip, uopće me ne privlači da dominiram - objasnila je.

Foto: RTL

- Svakako se vidim u vjenčanici ako se dogodi nešto blizu savršenog za mene, ali to će biti veliki izazov - kaže Anezi, koja se u showu 'Gospodin Savršeni' borila za najpoželjnijeg neženju Gorana Jurenca (39), ali su shvatili kako ipak nisu stvoreni jedno za drugo.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message