Show

Komentari 46

Bila spremna da joj Mijo bude prijatelj, a izbrisala ga s profila

Bila spremna da joj Mijo bude prijatelj, a izbrisala ga s profila

Nuša i Mijo su se dogovorili da se uvijek mogu družiti kao prijatelji. No izgleda kako Slovenka nije ispoštovala dogovor. Na njezinom profilu društvene mreže među ljudima koje ona prati više nema 'Savršenog'

Nakon dramatične završnice druge sezone showa 'Gospodin savršeni', Mijo Matić (27) i Nuša Rojs (28) nastavili su se viđati izvan showa, ali ljubav nije uspjela te je Matić 'nogirao' Slovenku, koja se do zadnjeg trena nadala da će joj se vratiti. Voditeljica Antonija Blaće (40) čak ih je pokušala spojiti, ali Mijo je i dalje 'tjerao' po svom. 

- Nakon snimanja stalno sam bio među ljudima i emocionalno sam se istrošio i osjetio sam da sam prazan. Zašto da joj dajem lažnu nadu, ako ne mislim tako. Nisam bio za taj veći korak, a zašto nekoga zavlačiti - rekao je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nuša je trenutak odlučila iskoristiti pa ga je pitala bi li se zbog nje preselio u Sloveniju, a dobila je neočekivani odgovor: 'Već sam ti rekao da ne želim u tom smjeru razvijati naš odnos'. Na to mu je ona odgovorila da bi bila spremna na sve, pa i preseliti se u Zagreb radi njega.

- Željela bih da je to obostrano - rekla je, ali shvatila da od njih dvoje uistinu neće biti ništa. Naposljetku su se dogovorili da se uvijek mogu družiti kao prijatelji, što su zaokružili zagrljajem i poljupcem u obraz. 

No izgleda kako taj dogovor Nuša ipak nije ispoštovala. Na njezinom profilu društvene mreže među ljudima koje prati više nema Mije, dok 'Savršeni' i dalje prati sve dnevne aktivnosti koje objavljuje Nuša. A to su objave koje su najčešće vezane uz glazbu i meditaciju koju Slovenka preferira.  

Fatalna Slovenka nakon slomljenog srca nastavlja ono u čemu je, tvrdi, najbolja. To je upravo pjevanje, a kako je sama rekla u show 'Gospodin Savršeni' ušla je s namjerom da promovira svoje pjesme i stekne popularnost i u Hrvatskoj. Na društvenim mrežama svakodnevno pjeva svojim obožavateljima te očigledno radi na novim pjesmama, a u svom kraju nesmetano uživa u društvu psa i svojih konja. 

Osim gledatelja, Mijinim postupcima razočaran je i njegov otac Predrag. On je naime navijao da Nuša pobijedi te je jedva čekao da show završi kako bi Mijo i ona zajednički život počeli 'graditi' izvan kamera.

- Tata je stari emotivac i zamolio me da ga više ne upoznajem sa svojim djevojkama jer mu se sve brzo svide i bude mu teško ako ne uspijemo - istaknuo nam je 'Savršeni'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci