'Angelina Jolie nam je postala grozna susjeda iz noćne more' | 24sata
Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
37 komentara

'Angelina Jolie nam je postala grozna susjeda iz noćne more'

Svakodnevno nam je blokirana cesta sa stotinu auta i radnika, kaže susjed oskarovke. Dodaje kako su starosjedioci zabrinuti jer su Angelinina djeca neuredna

Germany premiere of "World War Z" in Berlin
Foto: Robert Schlesinger/DPA/PIXSELL
37 komentara

Glumica Angelina Jolie (42) sa svoje šestero djece preselila se u povijesnu vilu filmskog redatelja Cecila B. DeMillea u Los Angelesu. Za nju je iskeširala 25 milijuna dolara (oko 165 milijuna kuna). Zbog seljenja s kamionima već je danima nered i kaos u cijelom susjedstvu.

- Svakodnevno nam je blokirana cesta sa stotinu auta i radnika - kaže susjed oskarovke. Dodaje kako su starosjedioci zabrinuti jer su Angelinina djeca neuredna, nemaju formalno školovanje te cijele dane trče po vrtu i urlaju na sav glas. Jolie se ne obazire na kritike.

Review of the Year 2016 | Autor: JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL Foto: JUSTIN TALLIS/Press Association/PIXSELL

Glumica je, kako kaže blizak izvor, još ljuta na uskoro bivšeg supruga Brada Pitta (53) jer je odbacio obitelj.

On je pak, konačno spreman krenuti dalje i naći nekog drugog. Angelina je prošle godine u listopadu podnijela zahtjev za razvod zbog Bradove ovisnosti o alkoholu i odnosu prema djeci. Od tada traje njihova borba za skrbništvo nad šestoro zajedničke djece - Maddoxom (15), Paxom (13), Zaharom (12), Shiloh (10) te blizancima Knoxom i Vivienne (8)

'Unbroken' Premiere - Los Angeles | Autor: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL Foto: Tammie Arroyo/Press Association/PIXSELL

Naši partneri pišu
Message