Show

Komentari 4

Aniston bila prva i zadnja gošća kod Ellen, našalila se na račun Pitta: 'Kad je sve završavalo...'

Aniston bila prva i zadnja gošća kod Ellen, našalila se na račun Pitta: 'Kad je sve završavalo...'

Jennifer Aniston bila je prva gošća kod Ellen kada se emisija počela emitirati 2003. godine, a u četvrtak je bila i zadnja. U razgovoru se osvrnula na kraj emitiranja 'Prijatelja', ali i razvod

Zvijezda 'Prijatelja' Jennifer Aniston (53) gostovala je u posljednjoj epizodi emisije Ellen DeGeneres. Emisija je trajala gotovo dva desetljeća i imala preko 3000 epizoda. 

Aniston, koja je bila i prva gošća u emisiji 2003. godine, se u četvrtak pojavila i u završnici, a tijekom razgovora s Ellen se našalila i na račun svog bivšeg supruga Brada Pitta

POGLEDAJTE VIDEO: Aniston otkrila tajnu vitke linije 

Dok je pričala o tome kako je podnijela završetak popularnih 'Prijatelja', Aniston je rekla i kako je u tom periodu "naginjala" završecima, implicirajući na razvod od Pitta. 

- Rastala sam se i otišla na terapiju. A onda sam snimila film 'Prekid'. Naginjala sam završecima - rekla je Aniston te dodala kako je htjela otvoriti potpuno novo poglavlje života. 

- Sve ćemo završiti i početi iznova! - rekla je. 

Pitt i Aniston upoznali su se 1994. godine, a prohodali četiri godine kasnije nakon čega su postali jedan od najpoznatiji parova u SAD-u i svijetu. Rastali su se 2005. godine, nakon pet godina braka, godinu dana nakon što su 'Prijatelji' završili s emitiranjem. 

Tijekom braka je Pitt upoznao Angelinu Jolie na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith'. Bez obzira na turbulentnu prošlost, Aniston je često spominjala kako je s Pittom ostala u dobrim odnosima. 

Aniston je na kraju razgovora s Ellen u zadnjoj epizodi emisije voditeljici poklonila isti poklon koji je poklonila i kada je prvi put došla - otirač s natpisom "Dobrodošli". 

ZA PLAKATI OD SMIJEHA: SKEČ-SERIJAL SA SEADOM

Najčitaniji članci