Obavijesti

Show

Komentari 16

Anna Nicole Smith se seksala s djevojkom svog sina Daniela

Anna Nicole Smith se seksala s djevojkom svog sina Daniela
5

Annin 20-godišnji sin umro je u rujnu 2006. godine od predoziranja tabletama. Nekoliko mjeseci ranije, saznao je da je njegova majka imala aferu s njegovom djevojkom

VIDEO

Ljubio sam se sa svojom pacijenticom, Annom. Dao sam joj metadon i Valium. Može li me uništiti?, zapisao je liječnik Sandeep Kapoor dan nakon partijanja s Annom Nicole Smith. Bivša Playboyeva zečica pozvala je svog liječnika na gay paradu, nakon koje su tulumarili u noćnom klubu. 

Kapoor je bio osumnjičen kao krivac za smrt zvijezde koja je umrla od posljedica predoziranja lijekovima bez recepta. Iako je oslobođen svih optužbi, liječnik je, kaže, imao potrebu detaljno opisati zajedničke trenutke s Annom. Njegova knjiga 'Trust Me, I'm a Doctor' ('Vjeruj mi, ja sam liječnik') uskoro će se naći na policama svjetskih knjižara. 

Anna Nicole Smith dies aged 39

- Kada sam ju upoznao, bila je na svom vrhuncu. Ponovno je prekrasno izgledala, a i zdravlje joj je bilo dobro. Davao sam joj tablete za bolove u leđima. Sprijateljili smo se i pozvala me na gay paradu u Hollywoodu jer je znala da sam gay. Vozili smo se na čelu kolone u kabrioletu i ona je uživala u svoj pozornosti koju je dobivala. Napili smo se šampanjca i završili u klubu - opisao je svoju večer sa Smith. 

Dvije godine nakon te lude noći, 8. veljače 2009., Anna Nicole Smith pronađena je mrtva u svojoj hotelskoj sobi, okružena tisućama tableta. 

Osim toga, liječnik je otkrio i iznenađujuću aferu koju je Anna imala s djevojkom njenog 20-godišnjeg sina Daniela.

- Daniel je upoznao djevojku tog proljeća. Započeli su vezu pa ju je upoznao sa svojom majkom. Djevojka se zaljubila u Annu i njih dvije su imale kratku seksualnu aferu - piše liječnik te dodaje da je Annin sin bio jako ljut kada je saznao što se dogodilo i osjećao se izdanim. Prestao je razgovarati s majkom. 

SMITH

Daniel i Anna pomirili su se na jesen. No samo tri dana nakon što mu je Anna rodila polusestru Dannielynn Hope Marshall, Daniel je umro od posljedice predoziranja tabletama. Istraga je pokazala da je Daniel majci ukrao metadon. Danielov liječnik bio je također Sandeep Kapoor. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom