Obavijesti

Show

Komentari 16

Ante skinuo gotovo 37 kg, Maja je ljuta zbog rezultata na vagi...

Ante skinuo gotovo 37 kg, Maja je ljuta zbog rezultata na vagi...
6

Sanja je otkrila da su kandidati upravo prešli polovicu svog puta te im čestitala nakon čega su svi zapljeskali. Odlične rezultate postigli su između ostalih Ante i Zdravka, dok je Maja bila nezadovoljna

VIDEO

U ovom ciklusu showa 'Život na vagi' tema je motivacija. A nakon što su kandidati vukli tramvaje te se susreli sa svojima najmilijima, koji su im dodatno dali vjetar u leđa, vratili su se u svoju slavonsku oazu. S njima su se vratili i Maca i Petar, a dok je Maca na šaljiv način podučavala Antu kako da bude bolji trgovac turistima, Petar je za kandidate napravio zdravi doručak.

POGLEDAJTE VIDEO: Sanja Žuljević u 24pitanja

Pokretanje videa...

Sanja Žuljević u 24 pitanja 11:25

Nakon druženja i Maja i Edo odlučili su koristi teretanu jer je vani bilo prevruće.

- Nikako da se dogovorimo tko će danas koristiti teretanu pa smo odlučili napraviti jedan mali izazov. Imate tri sprave, veslači i dva ergometra. Imate štafetnu utrku - objasnio je Edo. Dodo iz crvenih nije nastupio zbog ozljede ruke, a s obzirom na to da su u plavom timu ostala samo tri kandidata, izvlačili su žetone. Vijoleta je dobila slovo x pa nije sudjelovala.

Nakon vrlo tijesne borbe crveni su ipak odnijeli pobjedu i tako si osigurali teretanu i klimu u ovom ciklusu, dok su plavci morali na sunce. Maja je za njih imala poseban trening.

-  Pripremila sam zanimljiv trening. Idemo vidjeti jesu li se ikad susreli s lopatom, grabljicama i karijolom - rekla je Maja te svojem timu objasnila da moraju lopatama prebaciti šoder s poda u tačke.

Odbacili loše navike i vježbali pa su skinuli i po 80 kilograma
Odbacili loše navike i vježbali pa su skinuli i po 80 kilograma

Nakon zabavnih, ali napornih treninga Edo je popričao s Petrom nasamo, a ona mu je otkrila da se počela debljati kad joj je tata umro.

- Tata je umro, mama je imala karcinom štitnjače, a Petri se više nije dalo živjeti pa si je pokušala oduzet život' -  otkrila je Petra.

- Dođe ti previše svega i grozno je da dođe do toga. Ja sam to trebala nekome reći, ali sam šutjela i trpjela dok to više nije išlo. To mi se tad činilo kao jedino rješenje - objasnila je.

Edo joj je rekao da je već jako puno napravila za sebe i da ide samo na bolje.

- Ali ja vidim Petru koja je u ovom showu već sedam ciklusa. To nije neuspjeh - rekao joj je Edo te dodao da mora malo više suosjećati sa sobom.

Bubi je otkrio Edi da u njegovoj obitelji trenutačno ima zdravstvenih problema i da je odlučio otići kući vidjeti tu osobu te se vratiti na vaganje.

- Htio bih na jedan vikend to otići riješiti. Jedna bliska osoba je bolesna i želim je vidjeti i riješiti neke stvari pa se vratiti jači i bolji - objasnio je Matej te dodao da ako vidi da vani situacija nije onakva kakva je mislio da je, onda će ostati kod kuće.

Došlo je vrijeme za vaganje, a Maca i Petar napustili su kandidate. Edo se odmah zapitao hoće li se Matej pojaviti na vaganju, a Sanja je otkrila da su kandidati upravo prešli polovicu svog puta te im čestitala nakon čega su svi zapljeskali.

Maja je otkrila da je do pola sezone bilo i lijepih i ružnih trenutaka.

- Puni su pozitive i nadam se da će tako i dalje nastaviti - otkrila je trenerica plavaca.

Edo je rekao da je ovo jedno od najizazovnijih razdoblja u njegovom poslovnom životu.

- Do sada smo pobjeđivali i bili smo odlični. Moram priznati da je to bio zbrčkani koktel svega i još uvijek me posao zna iznenaditi i vidim da još moram učiti - rekao je Edo.

Sanja je objasnila pravila vaganja.

- Danas nema linije, ali za neke danas počinje posuđeno vrijeme. Tražimo najlošiji rezultat u oba tima i ti će kandidati čitav idući ciklus biti pod povećalom jer na idućem vaganju netko ispada. Otkrit ćemo i koliko ste skinuli od početka showa kako biste imali bolji uvid u svoj napredak - objasnila je Sanja.

Zdravka je rekla Sanji da je stvorila zdrave navike, ali će na njima još poraditi kada izađe iz showa. Zdravka je prva stala na vagu, a sa 105,3 kilograma, došla je na 102,9. Zdravka je od početka showa izgubila 20,1 kilogram.

Maja je bila sljedeća na vaganju, a sa 121,3 kilograma došla je na 120,2, s izgubljenim 1,1 kilogramom bila je nezadovoljna i ljuta. Maja je od početka showa izgubila 18,4 kilograma.

Ante je posljednji iz svog tima stao na vagu, a prije toga je rekao da mu je drago  što je vidio suprugu i sina. Na posljednjem vaganju imao je 168,5 kilograma, a sada ima 163,8 kilograma. Ante je od početka showa skinuo čak 36,9 kilograma!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...
OMILJENO TV LICE

Znaš li tko sam? Patila je od anoreksije, a kasnije je vodila bitke s dvije teške bolesti...

Rođena je u Sloveniji, a srednju školu i fakultet novinarstva završila je u Zagrebu. Srednja škola bila joj je traumatično iskustvo i tada je upala u probleme s prehranom. Borila se i s dva raka koji je nisu uništili...

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin