Show

Komentari 1

Antonela Đinđić izbacila je novu blagdansku pjesmu: 'Vraća me u djetinjstvo i one prve Božiće'

Antonela Đinđić izbacila je novu blagdansku pjesmu: 'Vraća me u djetinjstvo i one prve Božiće'

Drugi je to singl nakon uspješnog albuma Melodrama i nastupa na 69. Zagrebačkom festivalu gdje se predstavila pjesmom Sto godina

Znamo koliko su nam srcu drage lijepe božićne pjesme zato što pobuđuju uspomene, mirise i boje koje nas podsjećaju na toplinu doma, djetinjstva i zajedništva. Novi singl Nele Dobro jutro, Božić je stvara osjećaj blagdanske idile i nježnosti u kojoj će slušatelji ove zime uživati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Drugi je to singl nakon uspješnog albuma Melodrama i nastupa na 69. Zagrebačkom festivalu gdje se predstavila pjesmom Sto godina. Catchy božićna pjesma iznimno talentirane glazbenice je jedna od onih koja će se vraćati u radijske etere svakog božićnog razdoblja još dugi niz godina. Za pjesmu je nastao i lyrics video uz okićeni bor.

Glazbu za Dobro jutro, Božić je napisale su Antonela Đinđić i Ivana Belošević. Na tekstu su zajednički radile Nela, Ivana i Marsela Mrnjavac, a aranžman je djelo Ivana Pešuta. Prva je to zajednička suradnja ovog ženskog tima, a sudeći prema proizvodu, neće biti posljednja. Back vokale na pjesmi izveli su Ana Jakšić, Katarina Jurić i Ivan Pešut.

- Emocije koje nosi ova pjesma vraćaju me u djetinjstvo i prve Božiće kojih se sjećam. Taj osjećaj dječjeg uzbuđenja na božično jutro želim prenijeti i na slušatelje koji će prepoznati sve blagdanske motive bliske im srcu poput Kevina koji je ostao sam u kući, zapetljanih lampica i pahulja u kosi - rekla je Nela.

Vokalistica prepoznatljivog glasa osvojila je ove godine nominaciju za Porin u kategoriji Novi izvođač godine, a iza sebe broji singlove koji redovito zauzmu mjesto na HR TOP 40 ljestvici. Nela voli dijeliti svoje emocije s publikom, a to se najbolje osjeti upravo u pjesmama poput ove. Ovih blagdana imat ćete priliku uživo poslušati talentiranu glazbenicu na ovogodišnjem Zagrebačkom Adventu gdje nastupa na više lokacija.

Najčitaniji članci