Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
24 komentara

Antonija Blaće suprugu otkrila tajnu iz prvog Big Brothera

Ponukana činjenicom da je 10. ožujka bio dan kada je prije 19 godina rođena ideja o Big Brotheru, Antonija Blaće odlučila je mužu Hrvoju pokazati uspomene iz prvog BB-a

Foto: Screenshot YouTube
24 komentara


Sjedimo tako moj Hrvoje i ja kod kuće i dotaknemo se teme Big Brother, budući da je neki dan bio rođendan ideji iz koje je proizašao. I odlučim, nakon svih tih silnih godina, otkako sam ja bila u Kući, podijeliti s njim jednu veliku tajnu – da se oženio ne samo samnom nego i s Biljanom, ispričala je Antonija Blaće.

Naime, poznata voditeljica i jedna od prvih stanara Big Brother kuće sada već davne 2004 godine, svojem je suprugu, između ostalog odlučila pokazati video svojeg alter-ega, Biljane, otkačene štreberice s ogromnim naočalama, a koja pokušava pronaći ljubav svog života u sklopu Big Brother dnevnog zadatka - 'Srcolovka'.

Antonija je tada morala sama osmisliti osobu s kojom će se predstaviti u kvizu 'Srcolovac', a Biljana joj se činila odličnom idejom.

- Hrvoju isprva ništa nije bilo jasno kada sam mu rekla da imam alter-ego koji se zove Bilja, ali kada sam mu pustila video sve mu je bilo jasno i nismo se mogli prestati smijati. Bolje da zna da postoji i Biljana jer nikad ne znaš kada će ponovno isploviti na površinu - smije se Antonija dodajući da su joj video isječci koje je pronašla uljepšali dan.

Naši partneri pišu
Message