Obavijesti

Show

Komentari 143

Antonija: Horvat me pokušao poljubiti, mislila sam da je gay

Antonija: Horvat me pokušao poljubiti, mislila sam da je gay
12

Vladimir i Soraja su se porječkali nakon čega je zaključio da glumi nevinašce i da je njezin boravak u kući foliranje. Antonija je rekla da ju je Horvat pokušao poljubiti

VIDEO

Veliki Brat stanarke je obavijestio da su pale drugi dio glavnog zadatka jer se dvaput nisu odazvale nakon što se oglasila Žena lavica. Zbog toga nisu imalo pravo osloboditi dvojicu preostalih muškaraca iz jazbine, Nirmala i Nemeša. No, Veliki Brat im je rekao da mogu ući u kući. Nemeš je pohitao Marijani u zagrljaj i poljubio je. Pokazivala mu je nove slike svoje kćeri koje joj je dao Veliki Brat. Dok su se Nemeš i Nirmal pozdravljali s ostalim ukućanima, Brendon ih je promatrao sjedeći na kauču. Nemeš je došao do njega i predstavio mu se. Vladimir je zaključio da su se već upoznali i da očito živi s ljudima koji su izgubili pamćenje.

'Najpametnije je da prestanemo pričati'

Nakon toga se porječkao sa Sorajom. Pitao ju je da li ima dečka, a ona mu je rekla da nisu više zajedno. Rekla mu je da njih dvoje nisu najbolji prijatelji i da se samo poznaju.Optužio ju je da je rekla da je folirant, a ona mu je rekla da on inače nije toliko pričljiv.

- Najpametnije je da prestanemo pričati. Bok - rekao joj je Vladimir.

Soraja je Nikoli rekla da ne zna točno kako su se ona i Vladimir upoznali. Horvat je pitao što su najbliže radili zajedno, a ona mu je rekla da su u društvu ponekad znali gledati filmove. Nikola ju je pitao da li su se ljubili, a Soraja im je rekla da ne razumije njihova pitanja.

- E moj Brate tek sad vidim s kakvim ljudima imam posla. Katastrofa- komentirao je Nirmal nakon što je popričao s Marijanom.

Nirmal je Lesteru rekao da ništa nije rekao protiv njega već samo da je imao osjećaj da će ga izbaciti.

'Glumi nevinašce i ispada najpoštenija'

- Ja znam da je njezin boravak u kući samo foliranje. Ja znam nju pet godina, pravi se sveticom, mora znati da ovdje sve maske padaju, znam ja tko je ona i kako se ponaša, a ovdje glumi nevinašce i ispada najpoštenija - komentirao je Vladimir Soraju u ispovjedaonici. 

Soraja je u ispovjedaonici objasnila da se Vladimir možda naljutio na nju jer je ignorirala njegov zahtjev za prijateljstvo na Facebooku.

Duška posjetila Radojka

Vladimir je Bojani pokušavao objasniti kakva je osoba dok je Horvat u kući ostalim stanarima rekao da zezaju Bojanu kako se zaljubila u Crnogorca. Veliki Brat je stanarima rekao da će Duško prvi u kući otvoriti Pandorinu kutiju, a ostali stanari za to vrijeme su bili u jazbini.

- Dok sam u kući Velikog Brata najčešće razmišljam o svojoj obitelji, ali to nesmijem jer me boli glava. Razmišljam o nekoj pjesmi, vicu, trudim se da mi bude zanimljivo -rekao je Duško u ispovjedaonici.

Dodao je da mu u kući najviše nedostaje njegova Radojka. 

- Pa nije valjda moja Radojka došla. Bože Radojka pa zar je moguće - rekao je kada ju je vidio u dvorištu i zagrlio je i poljubio. Ona mu je rekla da je stalno tražiš, a on je od sreće zaplakao.

'Prepoznao sam te po tom kompletu'

Rekla mu je da mu je lijepa nova frizura, a nakon toga joj je odlučio pokazati kuću.

- Prepoznao sam te po tom kompletu- rekao joj je i oduševljeno je grlio.

Rekla mu je da Maja radi, a Nina polaže ispite te da su plakali kad je otišao. Dodala je da muze kravu Šarku te da prodaje sir dok se Bulka treba teliti.

Na odlasku mu je rekla da žele da ostane do kraja i da ga puno vole. Veliki Brat je zabranio Dušku da stanarima kaže da ga je u kući posjetila Radojka. 

Antonija: Horvat me pokušao poljubiti

Antonija je rekla da joj je Horvat najveća misterija  u kući jer je mislila da je homoseksualac. Rekla je da ju je pokušavao poljubiti i da ju je to malo iznenaditi. 

- S njim mogu biti samo prijateljica, drag mi je i simpatičan lik. Nadam se da ću se družiti s njim i sa Sorajom nakon što izađem iz kuće - zaključila je. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Počela je pressica za finaliste
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

Počela je pressica za finaliste

U prvom polufinalu se za prolazak u finale borilo 15 izvođača, od kojih 10 ide dalje. Osim njih su nastupale i tri države iz skupine 'Velikih 5'

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'
LASAGNA-MANIJA

Baby Lasagna zapalio društvene mreže! 'Daleko najbolji', 'Hrvati zaslužuju pobjedu', 'Ovo je vrh'

Društvene mreže 'eksplodirale' su kad je naš predstavnik izašao na pozornicu, većina korisnika hvali njegov nastup, njegovu energiju, kostim...
VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne
PRVO POLUFINALE EUROSONGA

VIDEO Cijela dvorana zapjevala 'Rim Tim Tagi Dim': Pogledajte nastup našeg Baby Lasagne

Naš Baby Lasagna izašao je na pozornicu i zapjevao 'Rim Tim Tagi Dim'. Trenutačno mu se predviđa najviše šanse za pobjedu, čak 37%! Od početka pjesme su svi iz publike pjevali uz njega