Show

Komentari 11

Antonija Mišura podijelila fotku iz bolnice, sin joj se zarazio bakterijom: Ovo je jako stresno!

Antonija Mišura podijelila fotku iz bolnice, sin joj se zarazio bakterijom: Ovo je jako stresno!

Čovjek nikad ne zna koliko je sretan dok ne dođe u bolnicu. Ljubite se, volite se, ne opterećujte se glupostima, živi ste i zdravi i to je sve što vam treba. Puse velike šaljemo svima, napisala je Antonija uz fotografiju

Bivša košarkašica Antonija Mišura Sandrić (33) i njezin suprug Marko Sandrić (34) dobili su nedavno drugo dijete, sina Noela, a Antonija je sada otkrila kakve poteškoće prolazi sa sinčićem.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Evo da se javimo malo, kako uvijek stavljam sve idealne slike, lipe, bezbrižne... Tako moram i ovu, jer imamo i mi teške dane kao svi, nije uvijek tako idealno. Bogu hvala nije prestrašno, ali je uvijek stresno kada je u pitanje dijete. Noel ima Escherichiju coli, bakteriju, koju vuče već duže vrijeme i sad mora primati venski antibiotik da bi je se riješili - napisala je Mišura uz fotografiju malenog Noela u bolničkom krevetiću.

Dodala je kako čovjek treba uživati svaki dan i u najmanjim stvarima.

- Nikad ne zna koliko je sretan dok ne dođe u bolnicu. Ljubite se, volite se, ne opterećujte se glupostima, živi ste i zdravi i to je sve što vam treba. Puse velike šaljemo svima - dodala je emotivno Antonija.

Inače, Antonija je malenog Noela rodila u 35. tjednu trudnoće zbog koronavirusa. Proživljavala je dramu zbog ubrzanih otkucaja bebinog srca, no zahvaljujući liječnicima uspjela je roditi zdravog sina.

- Kad sam hospitalizirana bila sam u 35. tjednu trudnoće, a dobro znam da prijevremeni porod nosi određen rizik za zdravlje djeteta. Srećom da je bolničko osoblje bili dovoljno iskusno te su prvo odlučili iskušati sve druge opcije. Intravenozno su mi smanjivali temperaturu, a kako je ona padala usporavali su se i Noelovi otkucaji srca - otkrila je za Gloriju.

- Groznica me tresla još cijeli taj dan, a onda se stanje počelo smirivati. Ležala sam na Covid odjelu za trudnice na kojem sam bila sama. To mi je bila dodatna trauma. Moram zahvaliti osoblju koje se doista trudilo oko mene. Isto kao i u rodilištu - izjavila je mlada mama koja je u bolnici ostala tri dana.