Obavijesti

Show

Komentari 51

Antonija produžila boravak u Kanadi, a par je kupio i auto...

Antonija produžila boravak u Kanadi, a par je kupio i auto...
5

Par iz međunarodne sezone emisije 'Ljubav je na selu' je i danas sretno zaljubljen. Uživaju u Kanadi, a dok još uvijek prevladava snježna idila, Antonija prati i trenutnu sezonu emisije

VIDEO

U međunarodnoj sezoni emisije 'Ljubav je na selu' Antonija Beščec otpočetka je išla oko farmera Srećka Ponjavića iz Kanade. Još tijekom snimanja par je otkrio da su u ljubavnoj vezi, a Antonija je sredinom listopada prošle godine otišla u Kanadu kako bi par živio skupa. Željeli su vidjeti je li 'to to'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:27

Izgleda kako je par i danas sretno zaljubljen, što ne kriju od očiju javnosti. Za RTL je Antonija otkrila kako je produljila svoj boravak u Kanadi. 

- Mi smo jako dobro. Volimo se i uživamo - rekla je. Par se nedavno pohvalio i novim autom koji su kupili. 

Antonija se osvrnula i na trenutnu situaciju vezanu uz korona virus te je rekla kako još nije došao kod njih, već samo do Calgaryja. Ali zato kod njih ima snijega, tvrdi. U snježnoj idili bivša natjecateljica prati sadašnju, 12. sezonu emisije 'Ljubav je na selu'. Prokomentirala je farmere i kandidatkinje te prognozirala tko bi od njih mogao započeti vezu.

Antonija: 'Ja sam spremna za udaju, pružit ću Srećku sve...'
Antonija: 'Ja sam spremna za udaju, pružit ću Srećku sve...'

- Tatjana je jako draga i dobra osoba s pravim dalmatinskim karakterom. Ona i Miro mi izgledaju kao jako dobar par - rekla je Antonija, a nade polaže i u Bahru i Valtera. Smatra kako je Valter dobar i pristojan čovjek te kako su on i Bahra super par.

U najmlađeg kandidata nade baš i ne polaže.

- Josip ima dobru dušu, ali je premlad i još ne znam s ženama. Sve će to doći s vremenom - komentirala je. Ni Dušanu ne prognozira vezu s Goranom.

- Dušan je dobar čovjek, ali nije dobio curu da se prilagodi njegovom selu, da žive skupa. Dušan ima dušu, a prava će ga naći zaključila je Antonija. Za Hakiju je kratko komentirala da nije znao kakva je Marijana bila prije, kada je bila s njom u Kanadi. Naime, njih dvije i Martina Serdar bile su na Srećkovoj farmi, a na kraju je njegovo srce osvojila upravo Antonija.

Martini i Marijani s kojima se borila za Srećkovu naklonost njihova ljubav i veza nisu najbolje sjeli, tvrdi Antonija, no za razliku od nekadašnjih suparnica Srećkova obitelj prihvatila ju je puno srdačnije. 

- Srećkova majka je stvarno jako draga žena. Lijepo je kad ti netko kaže tako lijepe riječi i kad te obitelj prihvati. Cure ne razgovaraju sa mnom otkad je bilo izbacivanje. Ja imam svoje ja, svoj karakter, svoj odgoj. Malo te pogodi to, ali idemo dalje. Zaboravila sam na njihove izjave i njihovo ponašanje. One nisu odgojene kao ja. Došle su se u emisiju pokazivati, a ne zbog Srećka, kao što sam ja došla, jer mi se svidio - rekla je Antonija jednom prilikom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:46

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu