Antonija Šola postat će Jasmin Stavros, za 24sata kaže: 'Pisala sam s njim! Ovo mi teško pada' | 24sata
Obavijesti

Show

Komentari 0

Antonija Šola postat će Jasmin Stavros, za 24sata kaže: 'Pisala sam s njim! Ovo mi teško pada'

Antonija Šola postat će Jasmin Stavros, za 24sata kaže: 'Pisala sam s njim! Ovo mi teško pada'
4

Malo sam čak u šoku koliko je maska uvjerljiva i vjerodostojna. Potrudit ću se otpjevati Jasminovu pjesmu najbolje što mogu, rekla je Antonija Šola prije večerašnje emisije 'Tvoje lice zvuči poznato'

VIDEO

Dat ću sve od sebe, iako mi teško pada ova transformacija. Imala sam čast poznavati Jasmina Stavrosa, pisati za njega i surađivati s njim pa će mi večerašnji nastup biti vrlo emotivan. Imam osjećaj kao da nas je tek nedavno napustio, govori nam Antonija Šola. U polufinalnoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirat će se u kralja zabavne glazbe, a na pozornicu stižu i Alen Bičević kao Tajči, Tomislav ToMa Marić kao Josipa Lisac, Marija Kolb utjelovit će Cher, Elvis Presley na jednu večer postat će Luciano Plazibat, Édith Piaf bit će Antonia Dora Pleško, Mia Negovetić transformirat će se u Meri Cetinić, a Faris Pinjo u Domenicu.

Alen Bičević nam otkriva: 'Ne prođe niti jedna svadba da me ne traže da pjevam Gabi Novak'
Alen Bičević nam otkriva: 'Ne prođe niti jedna svadba da me ne traže da pjevam Gabi Novak'

- Malo sam čak u šoku koliko je maska uvjerljiva i vjerodostojna. Potrudit ću se otpjevati Jasminovu pjesmu najbolje što mogu, iako mi je žao što pjevam veseliju pjesmu, a ne recimo 'Kad se prijatelji rastaju'. Moj glas je nježan, sasvim drukčiji od njegova, nemoguće je potpuno ga imitirati, ali probat ću to izvesti da bude dostojanstveno - ističe Šola.

Imali su, dodaje, planove za dvije nove pjesme, ali to se, nažalost, nije ostvarilo. Dok se Antonija Šola nije trebala previše upoznavati s likom i djelom Jasmina Stavrosa, Antonia Dora Pleško malo se namučila s pripremom za transformaciju u Edith Piaf.

- Namučila sam se s francuskim, ali mi je Martina Tomčić toliko pomogla da to zvuči idealno i jako sam joj zahvalna na tome. Definitivno imam više treme nego u dosadašnjim emisijama. Ali puno sam vježbala i držim si fige da sve bude onako kako treba - govori nam Pleško.

 

storyeditor/2024-05-17/TLZP-ep_-12-11.jpg

Velik je to zalogaj, ali to je nešto što je, ističe, može odvesti u finale.

- Ako budem dobra Édith Piaf. A pripremala sam se dosta, proučavala njezine pokrete, držanje, izgovor... Nije jednostavna ni vokalno jer ima specifičnu boju glasa s nevjerojatnim vibratom. Nisam ni znala za njezinu životnu priču dosad. Definitivno će mi pomoći i to za nastup - kaže Antonia Dora.

Alen odao počast Massimu i po treći put pobijedio u TLZP-u
Alen odao počast Massimu i po treći put pobijedio u TLZP-u

Svi su kandidati uzbuđeni jer se bliži finale, a samo četvero najboljih ove nedjelje natjecat će se za pobjedu u osmoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato" iduće nedjelje, 26. svibnja.

- Uzbuđen sam jer ću biti Tajči, vokalno mi je pjesma malo teža. U slučaju da Tajči vidi moj nastup, volio bih da bude blaga prema meni - poručuje Bičević.

A koja je šminkericama i protetičarkama bila najteža maska za polufinale:

- Josipa Lisac! Osim protetike, dosta zahtjevni su bili i make-up te perika. Za tu transformaciju treba najviše vremena. Gotovo pet sati treba od prvog koraka, a to je lijepljenje protetike, pa do finalnog - oblačenja kostima.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA EPIZODA SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0

VIDEO

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek
RUČA KA' I OBIČAN PUK

Shaq ogladnio pa u dubrovačkoj pekarnici naručio sočni burek

Čitatelj 24sata ga je snimio tijekom narudžbe bureka u jednoj dubrovačkoj pekarnici na Gružu