Obavijesti

Show

Komentari 9

Antonija Stupar: Obožavam crnu čipku jer volim biti seksi

Antonija Stupar: Obožavam crnu čipku jer volim biti seksi
6

Voditeljica je u društvu Jelene Perčin, Pamele Ramljak i Adrijane Dejanović u La Perli birala donje rublje dizajnera Jeana Paula Gaultiera. Antonija najviše voli čipku

VIDEO

Na ekskluzivnom showroomu donjega rublja u ponedjeljak priliku da prve isprobaju najljepše komade rublja nisu propustile manekenka Adrijana Dejanović, voditeljica Antonija Stupar Jurkin, pjevačica Pamela Ramljak i glumica Jelena Perčin. Odjeću je za brend La Perla dizajnirao velikan visoke mode, Jean Paul Gaultier. I dok su se sve gošće složile da svaka žena u ormaru treba imati barem jedan komad kvalitetnog i seksi donjeg rublja, raspravljale su oko toga koji im materijali najviše odgovaraju. Antonija Stupar Jurkin odmah se zaljubila u crni čipkasti kompletić.

- Volim se osjećati seksi, a crna čipka mi je omiljena. Uvjerena sam da svaka žena mora imati donje rublje za 'posebne prilike', a kad sam ja u pitanju, jednako su važni i dizajn i kvaliteta - rekla je voditeljica.

Manekenki Adrijani Dejanović jako se svidjelo sivo svilenkasto donje rublje iz najnovije La Perline kolekcije dok Pamela preferira komade koji su seksi, ali u isto vrijeme moraju biti ženstveni i elegantni. 

- Treba to napuniti nečime - rekla je Jelena Perčin, uvijek spremna našaliti se na račun svojih malih grudi. Njene kolegice, glumica Petra Kurtela i glumica i voditeljica Briljanteena Ivana Horvat, također su se oduševile kolekcijom koju je dizajnirao Gaultier, no kad je u pitanju kvalitetno donje rublje, više će novca uvijek izdvojiti za 'komade koji uvijek trebaju'. 

- Kad kupujem donje rublje, uvijek kupim nešto što mi je posebno. Volim šareno, čipkasto, drugačije... - rekla je glumica Petra Kurtela. 

Za ovu priliku, umijesto umjetnih lutaka u izlogu stajale su 'žive lutke', manekenke koje su gostima VIP showrooma na taj način, umjesto modnom revijom, pokazale kako nositi pojedine komade. Neke su slučajne prolaznike toliko oduševile da su se fotografirali ispred izloga La Perle.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski