Show

Komentari 1

Antonija u atraktivnom izdanju: Otkrila sam važnu 'Javnu tajnu'

Antonija u atraktivnom izdanju: Otkrila sam važnu 'Javnu tajnu'

Spot za pjesmu snimali su nekoliko dana u blizini Ogulina u, kako je istaknula, srcu netaknute prirode, lokaciji koja je dovoljno blizu, ali i dovoljno daleko od grada

Naša kantautorica Antonija Šola (41) u jeku pandemije piše i stvara više nego ikada. Život ni glazba ne smiju stati, ističe, pa tako Antonija neprestano piše za svoje kolege i niže mnoge suradnje. Ne skriva zanesenost pisanjem novih pjesama. Samo ove godine izdala je tri singla, od kojih je jedan duet sa pjevačem grupe Vigor 'Cijena prave ljubavi' za koju su osvojili Cesaricu za hit veljače, zatim ljetni singl 'Ponovo' koji je predstavila u sklopu CMC festivala. Sada ima novu pjesmu intrigantnog naslova 'Javna tajna', a koju i ovog puta potpisuje sa frontmenom benda Ljubavnici, Marijem Regeljom.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Suradnja s Marijom unijela je novi elan u moje stvaranje i naš potpis je dobio poseban, prepoznatljiv stil kao i zvuk kojeg je produkcijski oblikovao Bojan Dragojević. Drago mije što smo Regelja i ja jednako produktivni i što zajedno potpisujemo i pjesmu njegovog benda Ljubavnici, 'Ona me voli', koja je upravo ostvarila novi ulaz na nacionalnoj top listi i to direktno na prvo mjesto - rekla je Šola pa nastavila: 

- 'Javna tajna' je jedna od onih pjesama koja nastaje u trenutku i odmah smo znali da je moram snimati bez obzira na situaciju. Ne kalkuliram i sve što želim je da pjesma živi, da donese pozitivnu vibraciju i da nas sve spoji glazba. Pjesma je poklon publici u predblagdansko vrijeme, vrijeme nade koje će nas ponovno zbližiti na ovaj način kroz pjesmu. Srećom postoje mnoge platforme za slušanje glazbe i zato glazba neće stati. Uživali smo u svakom trenutku stvaranja pjesme i videa za koji je zaslužan Matija Škalić, to je mlada ekipa sa kojom dijelim ista razmišljanja i vizije i uživamo u kreativnosti.

Spot za pjesmu snimali su nekoliko dana u blizini Ogulina u, kako je istaknula, srcu netaknute prirode, lokaciji koja je dovoljno blizu, ali i dovoljno daleko od grada. Nova pjesma naći će se na Antonijinom albumu koji će izaći u proljeće, a osim albuma planira i nove suradnje s mladim izvođačima, novim bendovima, a na umu joj je i duet za ljeto.

- Pisanje i stvaranje me pokreće, glazba i pjesma su lijek za sve i nikada ne prestajem stvarati i pjevati, to je moja misija i moj život. Kroz pjesme sam ono što trebam biti, glazba je moje utočište i moja snaga, tako ljubav i radost koju osjećam prenosim i dijelim sa svima, a to je javna tajna, jer o meni ne znate ništa, ali kroz moje pjesme možete saznati i sve - poručuje za kraj. 

Najčitaniji članci