Show

Komentari 6

Ariana Grande je zaradila duplo više od Beyonce na Coachelli...

Ariana Grande je zaradila duplo više od Beyonce na Coachelli...

Prošlogodišnji nastup Beyonce na Coachelli kritika smatra jednim od najznačajnijih nastupa na festivalu svih vremena, dok su Arianin koncert obilježile tehničke poteškoće i mnoge je ostavio razočaranima

Nedavno završeni festival Coachella i ove je godine okupio mnoštvo poznatih glazbenih imena, a kao najmlađa headlinerica ikada u povijesti ove je godine nastupila i pop zvijezda Ariana Grande (25). Na prošlogodišnjem festivalu ulogu glavne zvijezde večeri imala je r'n'b diva Beyonce (37), a upravo njezini fanovi najviše su ljuti nakon što su objavljeni podaci o honorarima za nastupe. Čini se kako je mlada Grande inkasirala više od 50 milijuna kuna za svoj koncert (8 milijuna dolara), dok je Beyonce zaradila dvostruko manje prošle godine, odnosno oko 25 milijuna kuna (nešto manje od 4 milijuna dolara). Taj disbalans u honorarima mnogima je zapeo za oko. 

Prošlogodišnji nastup Beyonce na Coachelli kritika smatra jednim od najznačajnijih nastupa na festivalu svih vremena. Netflix je na temelju tog koncerta snimio glazbeni dokumentarac o slavnoj pjevačici, a zanimljivo je da je na filmu je radila i upravo Beyonce sama. To je ujedno bio i prvi put da je tamnoputa žena bila glavna zvijezda ovog velikog festivala u povijesti, a upravo rasna diskriminacija po mnogima je mogući razlog zašto je Grande za istu ulogu plaćena dvostruko više od renomiranije i iskusnije pjevačice. 

Beyonce je lanjski nastup pripremala čak osam mjeseci, više od stotinu ljudi bilo je zaposleno samo na tom projektu, a na kraju je sve bilo dovedeno do savršenstva te je pjevačica pokazala svoj profesionalizam. S druge strane, nedavni Arianin nastup mnoge je ostavio razočaranima. Fanovi su napali Grande i festival da je ozvučenje za vrijeme nastupa bilo očajno te da nisu od nastupa glavne zvijezde večeri dobili ni približno ono što su očekivali plativši kartu. 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Najčitaniji članci