Obavijesti

Show

Komentari 2

Ariel iz 'Moderne obitelji' majka je zlostavljala, vrijeđali je zbog debljine pa je smanjila grudi

Ariel iz 'Moderne obitelji' majka je zlostavljala, vrijeđali je zbog debljine pa je smanjila grudi
7

Winter se već sa 14 godina našla na naslovnicama mnogih portala kada joj je starija sestra postala službena skrbnica. Naime, Ariel je optužila svoju majku, Crystal Workman, za psihičko i fizičko zlostavljanje

VIDEO

Američka glumica Ariel Winter koja je najpoznatija po ulozi štreberice u seriji 'Moderna obitelj', danas slavi 25. rođendan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ecija Ojdanić 01:08

Ariel je svoj prvi angažman na televiziji imala sa četiri godine kada je glumila u reklami za brend 'Cool Whip', vrsta šlaga. Pojavljivala se u nekim manjim ulogama u par serija i dala je glas u Disneyjevom animiranom filmu 'Phineas and Ferb' prije nego je 2009. dobila ulogu kao Alex Dunphy u seriji 'Moderna obitelj'. Glumica je radila na seriji do posljednje sezone, koja je snimljena 2020. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Winter se već sa 14 godina našla na naslovnicama mnogih portala kada joj je starija sestra, Shanelle Workman (44), postala službena skrbnica. Naime, Ariel je optužila svoju majku, Crystal Workman, za psihičko i fizičko zlostavljanje. U jednom intervjuu je priznala da se često osjećala pretjerano seksualiziranom zbog majčinih postupaka.

U svibnju 2014. sud je skrbništvo nad glumicom dodijelio njenoj starijoj sestri kod koje je već živjela, a njenoj majci je trajno oduzeto skrbništvo nad njom.

- Majka bi me oblačila u najmanje minice, mornarska odijela, dekoltirane stvari, najkraće haljine koje ste ikad vidjeli. Ljudi su mislili da imam 24 godine kad sam imala 12. Da sam trebala snimati neku golu scenu u tim godinama moja bi majka tisuću posto pristala na to - otkrila je Ariel za Hollywood Reporter 2017.

Dok je u seriji 'Moderna obitelj' glumila samopouzdanu štrebericu, u pravom životu se suočavala s ružnim komentarima na račun njenog izgleda. Zbog toga je odlučila potražiti pomoć na psihoterpaiji i neko vrijeme je bila na antidepresivima. 

Kada je imala 18 godina odlučila je operirati grudi kako bi ih smanjila s veličine F na D. Nakon operacije glumica je rekla da se osjeća kao nova osoba. 

- Nevjerojatno je konačno osjećati se dobro. Ovako je trebalo biti - otkrila je Glamour. 

Kako je poraslo njezino samopouzdanje, glumica je na Instagramu često objavljivala fotografije u oskudnim outfitima. 
U razdoblju kada su joj gledatelji upućivali bezobrazne komentare da je 'debela i ružna', kolegice iz serije Sofia Vergara (50) i Julie Bowen (52) pomogle su joj da se nosi s negativnim komentarima.

- Srećom, bila sam okružena divnim ljudima koji su me podržali i pomogli mi da steknem samopouzdanje - kaže Ariel.

Mlada glumica na društvenim mrežama sada često poručuje djevojkama da su lijepe i da se moraju osjećati dobro u svojoj koži, ali i naglašava održavanje mentalne higijene odlaskom kod psihoterapeuta. 

Alex iz 'Moderne obitelji' sada je plavuša: 'Vrati smeđu kosu'
Alex iz 'Moderne obitelji' sada je plavuša: 'Vrati smeđu kosu'

Ariel je bila tri godine u vezi s kanadskim glumcem Levi Meaden (35), ali 2016. su prekinuli, a njezini prijatelji su tvrdili da je ipak bila prevelika razlika u godinama između para i više nisu mogli funkcionirati zajedno. Glumica je nedavno proslavila treću godišnjicu veze s glumcem Lukeom Benwardom (27), s kojim zajedno dijeli šest udomljenih pasa. 

Winter je inače velika zagovornica udomljavanja pasa te često promovira udruge koje to omogućavaju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje