Obavijesti

Show

Komentari 13

Arnie i Linda kao nekad: Nakon 28 godina opet skupa na filmu

Arnie i Linda kao nekad: Nakon 28 godina opet skupa na filmu
8

Veliki je to povratak američke glumice u ulogu kojom je u prva dva nastavka kultne franšize osvojila Hollywood... Fanovi su, očekivano, oduševljeni filmom...

VIDEO

Prošlo je 35 godina od prikazivanja prvog Terminatora, a u nastavku koji upravo dolazi u kina diljem svijeta serijal se vraća korijenima. Uz Arnolda Schwarzeneggera (72) u 'Terminator: Mračna sudbina' Sarah Connor glumit će ponovno Linda Hamilton (63).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:58

Veliki je to povratak američke glumice u ulogu kojom je u prva dva nastavka kultne franšize osvojila Hollywood, a kako ne bi razočarala fanove za set se nakon 28 godina od 'Terminator: Sudnji dan' ozbiljno kondicijski pripremala.

Prva dva filma o Terminatoru su se bavila strahom od tehnologije i strojeva iz budućnosti, a franšiza s novim uratkom broji šest filmova snimljenih u 35 godina. Znanstveno fantastični filmovi mijenjali su se kroz godine, ali neuništivi Schwarzenegger bio je nezamijenjiv kao Terminator.

Greta očarala Terminatora: Čak joj je poslao i električni auto...
Greta očarala Terminatora: Čak joj je poslao i električni auto...

U nastavku 'Terminator: Spasenje' iz 2009. ne glumi, ali njegov lik pojavljuje se ipak u digitaliziranom obliku, a Arnie i dalje plijeni formom, figurom, pa i glumačkim vještinama.

'Terminator: Mračna sudbina' svojevrsni je nastavak na posljednji film franšize pod redateljskom palicom velikog kanadskog redatelja, Oskarovca Jamesa Camerona (65). Za ljubitelje serijala riječ je o dva uvjerljivo najcjenjenija uratka, s razlogom smatrana filmskim klasicima. Redatelj novog nastavka, Tim Miller (54), režirao je izrazito popularan 'Deadpool' iz 2016., a Cameron i David Ellison (36) ovog puta stoji iza produkcije. 

Schwarzenegger je u početku karijere često bio na meti kritičara, koji nisu vjerovali u njegovu karijeru i vještine. Čak ni James Cameron nije isprva želio da Arnie bude Terminator. Bila mu je namijenjena uloga Kylea Reesea. Nakon što su pročitali scenarij i napravili nekoliko probnih snimki, Arnold je zamolio Camerona da mu dopusti da zaigra Terminatora. Nekako ga je uspio nagovoriti, a ostalo je povijest. 

- Upravo one stvari koje su mi zamjerali, čine me onim što danas jesam. Tri stvari su mi svi govorili na početku karijere. Prvo, ako ti ne mogu izgovoriti ime, nećeš postati poznat. Promijeni ime. Drugo, nema šanse da uspiješ s tim naglaskom. Treće, tvoje tijelo je preveliko i previše si se nabildao. Upravo te tri stvari postale su moj zaštitni znak. Nikada ne slušajte kritičare - zaključio je svojedobno.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

12:01
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...