Obavijesti

Show

Komentari 3

Asim Ugljen: 'Pred suprugom i punicom sam poljubio drugu...'

Asim Ugljen: 'Pred suprugom i punicom sam poljubio drugu...'
9

U novoj epizodi 'Fakapa' glumac je ispričao da je poljubio krivu ženu, i to pred suprugom i punicom. Njihova reakcija ga je iznenadila, a dobro je zeznuo i svog kolegu Žarka Radića

VIDEO

Asim Ugljen (39) gost je nove epizode 'Fakapa' portala dnevnik.hr, u kojoj su ga ugostile Mia Kovačić (38) i Ida Prester (42). Prepričao je neke svoje najsmješnije i zeznute životne situacije, koje do sada nije javno dijelio.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Asim Ugljen iz 'Kud puklo da puklo': 'Momčilo mi je najdraži partner' | REAKCIJA 10:43

Ida i Mia su mu odmah na početku rekle da im izgleda kao osoba s puno nestašnih trenutaka u životu, a on im je iskreno priznao kako je to istina.

Glumac nakon 14 godina poveo ženu na medeni mjesec: Obećao sam seks na Eiffelovom tornju!
Glumac nakon 14 godina poveo ženu na medeni mjesec: Obećao sam seks na Eiffelovom tornju!

Prvo im je ispričao sve o trenutku kada je poljubio pogrešnu ženu pred suprugom Martom.

- Snimao sam do nekih tri ujutro, a suprugina sestra se udavala pa sam došao samo pozdraviti i čestitati. Sjedio sam za stolom sa suprugom, njezinom sestrom, roditeljima... i zapričao se. Odjednom sam vidio da je već četiri sata, ustao i razmahao se u pozdravima 'Bok svi! Bok baka! Bok deda!'. Zgrabio žensku do mene, poljubio i shvatio... to nisu usne moje žene - ispričao je glumac i otkrio čije je usne pred suprugom poljubio.

- Pogledao sam dolje i vidio vjenčanicu. Poljubio sam mladenku, supruginu sestru. One su još i blizanke. Bio sam u šoku, a punica je umrla od smijeha! Imam najbolju punicu na svijetu, obožavam ju! Samo se smijala i rekla 'kriva sestra, Asime' - ispričao je glumac jedan od svojih najvećih neugodnjaka.

Asim Ugljen shrvan zbog smrti Žarka Potočnjaka: 'Čekao sam sprovod da vidim da nije šala'
Asim Ugljen shrvan zbog smrti Žarka Potočnjaka: 'Čekao sam sprovod da vidim da nije šala'

Asim je ispričao pred kamerama i zašto mu nije uspjela ljubav s voditeljicom 'Fakapa', Mijom Kovačić.

- Kad sam Miu prvi puta vidio rekao sam da bi mi trebala hoklica ili štule da ju poljubim i da je šteta što nemam ništa sa sobom. Znate kako je zgodna nekad bila! - našalio se na račun voditeljice.

Prisjetio se i kako je jednom prilikom zeznuo kolegu Žarka Radića (71). Naime, rekao mu je da čeka dijete s jednom novinarkom koju je upoznao na tulumu. To je Radića zgrozilo jer obožava Asimovu suprugu.

- Rekao sam mu da se rastajem jer sam na tulumu novinarki napravio dijete. Zajedno smo bili na tom tulumu i stvarno je bila jedna plava novinarka. Rekao sam mu da smo nas dvoje nastavili pričati kada je on otišao doma i da smo završili kod nje. On je bio zgrožen jer obožava moju suprugu. Pitao me 'Pa što ćeš sada Asime?'. Ja sam mu rekao 'Pa ništa, sada se moram rastat' i oženit ću se novinarkom. Ona je katolkinja i inzistira da to tako napravimo. Bio je totalno izbezumljen u frci - rekao je kroz smijeh pa nastavio:

- Onda sam ga pitao da mi bude kum na vjenčanju. Rekao je 'Pa hoću Asime, ja bi za tebe sve napravio'. Mi smo stvarno jako bliski. Kada sam vidio da fora ide dalje, rekao sam mu 'E ali još nešto, trebam od tebe posuditi 50 tisuća eura'. Rekao je da je to jako puno novaca, ali će mi on to dati.

Ida Prester oduševila je fanove fotkom s koncerta: 'Danas je dan bez grudnjaka, predivno!'
Ida Prester oduševila je fanove fotkom s koncerta: 'Danas je dan bez grudnjaka, predivno!'

Plan je bio ostaviti Žarka samog nekoliko minuta da se vidi njegova reakcija pa je Asim otišao do toaleta.

- On je imao 'bubu' u cvijeću kraj sebe. Samo smo čuli 'J*ebote u što sam se ja upleo' i 'Majko draga što će sada biti, što se ja s njime družim'. Od stresa je sam sa sobom razgovarao! Ja tog čovjeka obožavam! - objasnio je glumac i dodao da je Žarko jedan od najboljih ljudi koje je u životu i karijeri upoznao.

Da bi situacija bila bolja, Asimova supruga se u sve uplela. Zvala je na telefon supruga i Žarka i vikala na telefon.

Voditeljice su za Asima pripremile i izazov. Naime, na svome Facebook profilu napisao je da glumi homoseksualnu osobu u novom projektu i da nema iskustva s time pa mu treba netko od prijatelja pomoći i posuditi usne. Nekoliko dana kasnije, javio se i pročitao komentare.

- Malo sam iznenađen i uvrijeđen da me se nisi prvog sjetio - napisao mu je njegov dobar prijatelj Branko.

- I tako je moj jedini hetero frend postao gay - dodao je drugi.

- Gle, nismo eksperimentirali u srednjoj, ali dođi slobodno - napisao mu je prijatelj iz Gimnazije, na što mu je njihova profesorica biologije odgovorila:

- To ti je prijatelj, bravo! - pročitao je glumac kroz smijeh.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin