Show

Komentari 11

Glumac nakon 14 godina poveo ženu na medeni mjesec: Obećao sam seks na Eiffelovom tornju!

Glumac nakon 14 godina poveo ženu na medeni mjesec: Obećao sam seks na Eiffelovom tornju!

Kada je Asimova supruga otkrila da je trudna, glumac joj je obećao da će putovati svijetom kad im djeca odrastu, te se našalio kako će imati seks na vrhu Eiffelovog tornja. Sada je djelomično ispunio svoje obećanje, tvrdi

Glumac Asim Ugljen (39) na društvenim mrežama objavio je fotografiju iz Pariza, na kojoj pozira sa suprugom Martom. U podužem opisu ispričao joj je još u početku veze obećao da će je tamo odvesti, a sada je napokon dobio priliku.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Prije 14 godina mi je rekla da moramo pričati. I rekla mi je da je trudna. Odsjekla su mi se koljena. Ja sam bio na prvoj godini Akademije, ona na predzadnjoj. Dvoje klinaca koji nemaju za kiflu. Progutao sam knedlu i rekao joj: “Pa to je super.” Pogledala me ispod obrva. - napisao je te dodao da joj je objasnio kako će im to dati vjetar u leđa da daju sve od sebe za dijete.

- "No, sa 40 godina, kada budemo još u dobroj snazi, to dijete će biti veliko, a ja se nadam da ćemo dovoljno zaraditi da onda putujemo po svijetu, dok će drugi gurati kolica.” Nasmijala se. Nastavio sam. “Odvest ću te u Pariz i poševit ćemo se na vrhu Eiffelovog tornja.” Stjerala me u ku*ac, smijući se - dodao je Asim.

- Dino je došao, došla je i Leila, a mi nikad nismo otišli na medeni mjesec. Em nije bilo love, em, kad? Ali. Došlo je i to vrijeme. Klinci su veliki, naradili smo se kao dva konja, a i zaslužili smo taj medeni mjesec. Jedino kaj je došlo ranije nego sam planirao jer ću sad tek imati 39. Godinu dana sam fulao - našalio se glumac. - A i sumnjam da će biti seksa na vrhu Eiffelovog, ali nema veze, preživjet ću to. Bitno je da smo otišli u Pariz. I da nam je najljepše na svijetu. Ovakav medeni mjesec sam oduvijek želio. S njom. U Parizu. Marta, volim te - poručio je supruzi.

Najčitaniji članci