Obavijesti

Show

Komentari 8

Atraktivne i u pedesetima: Za J.Lo, Salmu Hayek, Jennifer Aniston godine su samo broj

Atraktivne i u pedesetima: Za J.Lo, Salmu Hayek, Jennifer Aniston godine su samo broj
6

Iza njihova izgleda često stoje različiti tretmani, zdrava prehrana, treneri... Puno vremena posvećuju sebi, a rezultati su i više nego očigledni

VIDEO

Mnoge žene boje se starosti i svega onoga što ona donosi, ali ove glumice i pjevačice ne. Jennifer Lopez (53), Naomi Campbell (52), Salma Hayek (56) te Jennifer Aniston (53), kročile su u šesto desetljeće, a i dalje se mogu pohvaliti vitkom linijom te besprijekornim tenom. Koja je tajna njihova izgleda, donosimo vam u nastavku.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Jennifer Lopez VIDEO

Krenimo prvo od Jennifer Lopez. J.Lo kako stari izgleda sve bolje. Glumica i pjevačica otkrila je jednom prilikom kako svakog dana ima isti ritual njege lica. Još od svojih dvadesetih Lopez koristi zaštitni faktor 30 koji štiti kožu od štetnih ultraljubičastih zraka. Pop diva otkrila je da ni jedan dan ne preskače ovaj važan korak koji joj pomaže očuvati mladolik izgled. Vjeruje kako je ključno koristiti preparate koji u sebi sadrže SPF. I ranije je otkrivala neke svoje tajne ljepote, kao primjerice to da ne pije alkohol i kavu, da se uvijek nastoji dovoljno naspavati kako bi se njezino tijelo regeneriralo, da uvijek bira proizvode s prirodnim uljima te da koristi djevičansko maslinovo ulje koje smatra moćnim saveznikom ljepote.

Naomi Campbell još je jedan dokaz da su godine samo broj. Nedavno je sve oduševila na modnoj reviji brenda 'Alexander McQueen' u Londonu. Oprah Winfrey iz manekenke je svojedobno izvukla tajnu njezina izgleda. Slavnoj voditeljici je Naomi otkrila da se njezina prehrana povremeno sastoji samo od koktela koje sprema od javorova sirupa, crvenog papra, soka od limuna i vode.

Godine su samo broj: Tajči (50) u kupaćem pokazala vitku liniju
Godine su samo broj: Tajči (50) u kupaćem pokazala vitku liniju

- Pokušavam to raditi tri puta godišnje. Najduže što sam izdržala je 18 dana. Nije loše s vremena na vrijeme pročistiti tijelo - rekla je, a uz to i svakodnevno vježba. Najdraža joj je kombinacija gimnastike, joge i pilatesa, piše Vlm.

 - Ne volim treninge od kojih se napumpaš, a ova kombinacija doista pali, istegne svako tijelo. Kako starimo, sve se na nama mijenja, ali postoje prirodni načini za vježbanje. Mislim da je to važno i da pomaže da stvari budu čvrste i ostanu na svom mjestu - zaključila je tamnoputa manekenka.

Jennifer Aniston proslavila je u veljači 53. rođendan, a njezina figura izgleda kao da pripada upola mlađoj ženi. Srećom, često govori o tome čemu duguje svoj mladoliki i savršen izgled, pa evo nekih stvari koje bismo od nje mogli naučiti. Glumica otvoreno priznaje da su razne vrste tjestenine njezina omiljena hrana. No, kad se prepušta užitku, ipak nastoji jesti zdravo, pa ako su to lazanje, na primjer, bira vegansku varijantu. 

- Ne dopuštam prehrambenim navikama da izmaknu kontroli - rekla je Aniston za Yahoo!. 

Poznato je da je Aniston vrlo predana jogi, no i kod vježbanja je, kaže, raznolikost ključna. Obožava voziti sobni bicikl, probala je vježbanje uz šipku, a velika je obožavateljica kružnih treninga, tako da je 15 minuta posvećeno kvadricepsima, 5 minuta eliptičnom treningu, 15 minuta okretanju, 15 minuta trčanju, s posebnim minutama za pojedine dijelove tijela.

Salma Hayek često se svojim mladolikim izgledom i seksepilnim tijelom hvali na društvenim mrežama. Nedavno je supruga francuskog milijardera Francoisa Henrija Pinaulta otkrila neobičnu tajnu svog dobrog izgleda. I dok se mnoge njezine kolegice oslanjaju na razne preparate kojima izvana njeguju kožu te brojne zahvate, Meksikanka svoju kožu njeguje iznutra. Na Instagramu je svojedobno podijelila recept za napitak kojim obvezno započinje dan, a koji sadrži sastojak zaslužan za usporavanje starenja i ublažavanje upala u organizmu. Riječ je o kurkumi.

Tatjana Jurić: 'U sretnoj sam vezi, a godine su samo broj'
Tatjana Jurić: 'U sretnoj sam vezi, a godine su samo broj'

- Želiš li svoju jutarnju rutinu dići na novu razinu, imam nekoliko savjeta za tebe. Svi znamo da su naranče sjajan izvor vitamina C. Uz njih, u blender dodajem kurkumu koja ima antibakterijski i protuupalni učinak. Želiš li da ti organizam brže apsorbira kurkumu i uzme što više hranjivih sastojaka iz nje, dodaj napitku malo crnog papra. Na ovaj jednostavan način učini ćeš ga još zdravijim - napisala je glumica te dodala:

- Želiš li, pak, da djeluje na ljepotu, dodaj pasji trn. On je odličan za kožu, kosu, nokte, za sve. Sadrži 15 puta više vitamina C d naranče. Ne sadrži kolagen, ali pomaže tijelu da ga proizvodi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao