Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
17 komentara

Australska zvijezda preminula dan nakon sprovoda roditelja

Obitelj je nakon Božića, vraćajući se kući, imala prometnu nesreću na autocesti južno od Sydneya. Jessica je prije eutanazije preživjela nekoliko operacija, uključujući uklanjanje bubrega i dio lubanje

Foto: Screenshot/Home and Away

Glumica Jessica Falkholt, koja je krajem prosinca 2017. s obitelji stradala u teškoj prometnoj nesreći u Australiji, preminula je u 30. godini. Liječnici iz bolnice St. George obavijestili su medije kako su Jessicu isključili s aparata. Njezina šira obitelj pristala je na preporuku doktora da Australku, koja je bila u medicinski induciranoj komi, prestanu održavati na životu. 

- Počivaj u miru, predivna Jess - poručili su glumici njezine kolege iz australske sapunice 'Home and Away'. 

Vijest o smrti zvijezde australskih serija došla je svega dan nakon sprovoda troje članova njezine obitelji. U Sydneyu su ovog tjedna pokopani njezini roditelji Lars (69) i Vivian (60) te sestra Annabelle (21). 

Obitelj je nakon Božića, vraćajući se kući, imala prometnu nesreću na autocesti Princes u blizini Sussex Inleta, južno od Sydneya. Roditelji glumice, Lars i Vivian umrli su na mjestu nesreće nakon što se automobil iz suprotnog smjera zaletio u njihov.

Vozač drugog automobila Craig Anthony Whitall (50), koji je u životu koristio 28 raznih imena da bi izbjegao policiju zbog ranijih prekršaja, također je preminuo. Jessicinu sestra su avionom prevezli u kritičnom stanju u bolnicu u Liverpoolu, gdje je od posljedica nesreće preminula 29. prosinca.

Australska glumica je prije eutanazije preživjela nekoliko operacija, uključujući uklanjanje bubrega i dio lubanje.

Počast njezinim roditeljima i sestri na sprovodu su odale stotine ljudi.

- Nema apsolutno nikakvog smisla što je njihov život završio na autocesti. To je dan koji će biti teško izbrisati iz sjećanja - rekao je Jessicin ujak Paul Ponticello. Dodao je da će blagdan Božić sada zauvijek 'progoniti' njihovu obitelj.

Bliski rođak obitelji Falkholt izjavio je kako je bio teško donijeti odluku o Jessicinoj eutanaziji.

 - Sve smo odluke donijeli prema savjetima liječnika i socijalnih radnika. Sada se konačno više ne muči. Naša Jess je bila divna žena, pravi uzor svima - rekao je potreseni rođak. 

Foto: Promo

Jessica je igrala Hope Morrison u televizijskoj seriji 'Home and Away', a pojavila se i u seriji 'Underbelly: Badness'. Glumila je u trileru 'Harmony' koji će se premijerno prikazati sljedeće godine.

 

Naši partneri pišu
Message