Obavijesti

Show

Komentari 12

Automobili Walkera prodani su na dražbi za 890 milijuna kuna

Automobili Walkera prodani su na dražbi za 890 milijuna kuna
5

Walkerovu kolekciju činili su 18 automobila i tri motocikla iz raznih razdoblja automobilizma. Jedan od favorita publike bio je automobil Nissan 370Z iz 2009. godine, koji se pojavio u filmu "Brza petorka"

VIDEO

Dvadeset i jedno vozilo u vlasništvu tragično stradaloga glumca Paula Walkera, najpoznatijeg po ulozi u popularnoj filmskoj franšizi "Brzi i žestoki", prodano je za 2,33 milijuna dolara na godišnjoj dražbi automobila u Arizoni.

EXCLUSIVE Photographs have a emerged of Fast & Furious star Paul Walker in the moments leading up to the horrific car accident

Walkerovu kolekciju činili su 18 automobila i tri motocikla iz raznih razdoblja automobilizma, a na jednotjednoj aukciji poznate aukcijske kuće Barrett-Jackson održanoj u Scottsdaleu, najvišu cijenu od 385.000 američkih dolara postigao je automobil BMW M3 Lightweight iz 1995. godine.

Riječ je o jednome od pet BMW-a E36 M3 Lightweight, kakvih je proizvedeno samo 126. Svih pet je iz iste grupe, svi su bijele boje i s golemim spojlerom otraga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

M3 Lightweight dosad je obično postizao cijenu od 150.000 dolara, a činjenica da su automobili bili u vlasništvu poznate osobe cijenu je dodatno povećala.

Jedan od favorita publike bio je automobil Nissan 370Z iz 2009. godine, koji se pojavio u filmu "Brza petorka". Vozilo male kilometraže prodano je u četvrtak za 105.600 dolara, što je najviša cijena dosad postignuta na dražbi za jedan 370Z.

U subotu je za 95.700 dolara prodan automobil Ford Boss 302S iz 2013. godine, koji nije nikada korišten na utrkama, a Walker ga je dobio na poklon.

YouTube

Sav prihod od prodaje vozila namijenjen je zakladi kojom upravlja Walkerova dvadesetogodišnja kći Meadow. Paul Walker poginuo je 30. studenoga 2013. godine u automobilskoj nesreći pri povratku s humanitarne večeri u kojoj je sudjelovao.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZENZACIJE' I JAVLJANJE IVANA ŠARIĆA IZ BOLNIČKOG KREVETA:

Pokretanje videa...

Ivan Šarić i Zenzacija 03:46

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje