Obavijesti

Show

Komentari 2

Autorica 'Pedeset nijansi sive' najavila je novi erotski roman

Autorica 'Pedeset nijansi sive' najavila je novi erotski roman
6

Roman će se zvati 'The Mister', a u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi na policama knjižara naći će se 16. travnja, izvijestio je njezin izdavač Vintage Books

VIDEO

Autorica romana 'Pedeset nijansi sive' Erika Leonard James (55) uskoro izdaje novu erotsku knjigu koju najavljuje kao 'Pepeljuginu romansu za 21. stoljeće'.

Dakota Johnson and Jamie Dornan

Roman će se zvati 'The Mister', a u Velikoj Britaniji i Sjevernoj Americi na policama knjižara naći će se 16. travnja, izvijestio je njezin izdavač Vintage Books. 

Radnja se odvija u Londonu i u istočnoj Europi, a fokusirana je na priču o engleskom aristokratu kojega zavodi tajanstvena, glazbeno nadarena mlada žena koja je nedavno stigla u Englesku, otkriva izdavač. 

- Jako sam uzbuđena zbog toga što će ova strastvena nova romansa ugledati svjetlo dana. Priča je to o Pepeljugi 21. stoljeća. Maxim i Alessia odveli su me na fascinantno putovanje i nadam se da će i moje čitatelje oduševiti njihova uzbudljiva i senzualna priča - rekla je James.

Trilogija Jamesove 'Pedeset nijansi sive' prvi je put objavljena 2012. godine. Odmah je stigla na sam vrh popisa najprodavanijih knjiga u svijetu sa 150 milijuna prodanih primjeraka. Romane je u tri filma 'pretočio' filmski studio Universal Pictures, a na globalnom su tržištu zaradili više od milijardu dolara.

Filmovi koji su ubrzo dobili etiketu 'pornografije za mame', a privukao je većinom žensku publiku, odmah je izazvao brojne rasprave o granicama između erotike i prizora emocionalnog ili seksualnog zlostavljanja.

Još nije poznato hoće li se po novome romanu snimiti i filmska verzija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu