Obavijesti

Show

Komentari 46

Ava: Estetičar sam i kreativac, a ne nogometaš niti košarkaš

Ava: Estetičar sam i kreativac, a ne nogometaš niti košarkaš
23

Pukle su me emocije, malo sam zaplakala, izjavila je Ava koja nije bila zadovoljna svojim nastupom u borbi. Mia je uspjela uloviti ribu pa je bila jako ponosna na sebe

VIDEO

Dok su Članovi plemena Boruka uživali u spa tretmanu, u Matambu su raspravljali o tome kako se njihovi suparnici zabavljaju. Maja Lena i Kristina priznale su da bi sve dale za depilaciju. Ava ipak nije potpuno uživala u luksuzu koji su dobili kao nagradu jer je bila razočarana i tužna što se nije iskazala u igri pa ju je pleme tješilo.

- Pukle su me  emocije, malo sam zaplakala. Najviše me pogodilo nešto što mi je Vlado rekao - rekla je Ava te dodala da se ona zapravo ni ne želi nikome opravdavati.

- Ja sam estetičar i kreativac, a ne košarkaš i dobro se zna što ja radim u životu. Nisam došla u Survivor igrati košarku - izjavila je Ava i tako smirila samu sebe iako su joj članovi plemena otvoreno rekli da joj ne zamjeraju što se nije najbolje pokazala. 

Prije borbe sa Stanijom Aleksandra je izjavila da će u ujedinjeno pleme sa sobom povesti gospođu Jelenu ako pobijedi. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Aleksandra me živcira jer je dobra u borbama, a s druge strane je konstantno u depresiji - izjavila je Stanija koja je u borbi pobijedila i osvojila štap za pecanje i ležaljku. Razveselila se jer je mogla Jeleni ispuniti želju, a to je da ulovi ribu. Problemi su nastali jer je ribu željela loviti i Mia koja je,  kako je rekla, to radila punih 15 godina dok nije krenula u srednju školu.

 Mia ne trpi kad nema 'glavnu ulogu'

Jelena je popustila i komentirala kako  nije lako preživjeti Miu Begović jer stalno želi biti u centru pažnje.

- Gospođa želi biti glavna glumica u ovom showu, ne trpi kad nema glavnu ulogu. Sve bolje zna i od urođenika i od domorodaca - izjavila je Jelena za Miu te dodala da će je trpjeti do kraja showa jer je cijeni kao glumicu, a i starija je od nje.

Mia je ulovila ribu pa se hvalila. Jelena je ostala u šoku poslije toga. 

Radovanu fali Aleksandra

Radovan je bio tužan nakon što je vidio da je Aleksandra ispala . Bilo mu je žao, pa ga je Aleks tješila. Povjerio joj se da će pokušati zamoliti poglavicu Boruke, Vladu, da njemu dodijeli potragu za tajnim imunitetom kako bi mogao vidjeti Aleksandru. Andrija mu je ponudio odlazak do Otoka odbačenih  s tim da ako pristane na to, na idući plemenski savjet odlazi s jednim negativnim glasom. Radovan je ponudu prihvatio.

Boruka i Matambo borili su se za osobni imunitet u okviru svog plemena. Prvi su se međusobno borili u Matambu. Nakon teške borbe imunitet je osvojila Aleksandra.

U Boruki je pobijedio Milan nakon tijesne borbe s Avom. Pobjedu je posvetio kćerkici kojoj je tad bio rođendan.

Ovaj put izostala je potraga za tajnim imunitetom i nitko nije otišao na Otok odbačenih.  

Poglavice su se borile za pravo sudjelovanja u  plemenskom savjetu suparničkog plemena. Osim toga, nagrada im je bila hamburger i sok dok će promatrati suparničko pleme što će jednom od njih pomoći da bolje upoznaju osobe iz drugog plemena. Pobijedio je Vlada. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama