Obavijesti

Show

Komentari 61

'Ava je strašna, ne može se ni koncentrirati, psihijatrija teška'

'Ava je strašna, ne može se ni koncentrirati, psihijatrija teška'
9

Aleksandra Grdić na otoku odbačenih komentirala je djevojke iz plemena Boruka. Osim što misli da Ava nije sva svoja, Stanija joj se nimalo ne sviđa jer je lakoma

VIDEO

Nakon što nije uspjela pronaći tajni imunitet Aleks se na otoku odbačenih družila s Mijom i Jelenom. Izjadala im se kako se u svom plemenu osjeća kao Pepeljuga te rekla da su joj svi 'prenabrijani' i da su spremni ići preko leševa da pobijede. 

- Ovi moji su kao da su u vojsci, a ne u 'Survivoru' svi toliko kalkuliraju da je to strašno. Staniju ne mogu smisliti koliko je strašna - rekla je Aleks, a zatim potrčala Miji u zagrljaj. Bila je jako sretna kad ju je vidjela. 

- Ava je strašna, ona se ne može uopće koncentrirati, jučer je digla majicu i pokazala grudi, a izgubila je u borbi. Ono, psihijatrija teška - rekla je Aleks.

Stanija je najveća spletkarošica

- Ava jedno govori preda mnom, drugo pred Stanijom, a treće pred dečkima - rekla je Aleksandra. 

Dečki su curama rekli da ih prestanu zamarati, a Sebastian je jasno dao do znanja da će on uvijek glasati za izbacivanje slabije karike, a to su, prema njegovom mišljenju, cure. 

- Stanija mi je minutu nakon poraza u borbi rekla da hoće da izbacimo Avu, više joj nije Aleks na piku, zamaraju nas svojim urotama - rekao je Sebastian. 

Ljubile se Kristina i Martina

U plemenu Matambo atmosferu su do usijanja dovele Kristina i Martina koje su se ljubile u usta. Dečki su za to vrijeme radili zamku za ribe. 

- Ja sam se već standardno odmarao, ali dečki su me zamolili da im raspetljam špagu. Dapače, kad nije neki teški fizički rad u pitanju, rado ću pomoći - rekao je Neven. 

'Ava je glupa, ali ima taktiku' 

Aleksandra, Ava i Stanija raspravljale su i zaključile da su dečki u plemenu Boruka puno pametniji od njih. Boje se plemenskog savjeta jer ne znaju što ih čeka. Stanija je Avi pričala da je Aleks nagovarala druge da nju izbace iz plemena. Avu to nije zamaralo, rekla je da i za podizanje majice, što joj Aleks zamjera, treba imati hrabrosti.

- Ona je mnogo namazana. Glupa je, ali ima taktiku, igra ona igru - rekla je Stanija za Avu koja nju ignorira jer zna da je to iritira. 

Sve je ljepše na otoku odbačenih

Aleks bi najrađe ostala na otoku odbačenih da može. Čak joj je palo na pamet da svom plemenu laže o imunitetu.

- Ljepše vatra gori tu, ukusnija je hrana, sve mi je ljepše ovdje na otoku odbačenih - rekla je Aleks. Pričala je o Staniji koja je, kaže, lakoma, umišlja si da je vođa i stalno kuje neke urote.

Ava je u razgovoru s curama priznala da joj se jako sviđa Vlada i rekla da između njih postoje već neke iskrice. Ipak, Sarajino joj se ponašanje nije svidjelo jer ju je zezala da se zaljubila, a zatim se dečkima ispričavala što im je rekla da su se urotili protiv cura. Ava je taj njen potez shvatila kao taktiziranje i ulizivanje. 

- Ta isprika bila je preplastična i po mojem mišljenju bolje da se ni nije ispričavala - rekao je Sebastian. 

Aleksandra osvojila dupli glas

U prvoj maloj borbi plemena Boruka u finalu su ostali Aleksandra i Vlada i borili se za dupli ili crni glas. Pobijedila je Aleksandra i izabrala dupli glas.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura
POKAZALA INTERIJER

Evo kako izgleda luksuzna vila Nikoline Pišek od 1,7 mil. eura

Voditeljica je prije nekoliko dana otkrila da se seli, a sad je s pratiteljima podijelila kako je uredila prostor. U utorak je imala i problema sa svojim svekrom Mišom Grofom i stanom u Beogradu

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!
REZULTATI ANKETE

Pitali smo vas koga želite iduće godine vidjeti na Eurosongu: Pogledajte koga ste odabrali!

Najlošije je prošla Daria Kinzer koja je dobila samo dva glasa. Ona nas je predstavljala na Eurosongu 2011. godine s pjesmom 'Celebrate'
Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'
'OVO JE ČUDNO'

Fanove naljutio video na profilu Eurosonga: 'Sve je namješteno'

Na ovogodišnjem Eurosongu pobijedili su Nemo, predstavnici Švicarske, a brojni smatraju da to nisu zaslužili