Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
26 komentara

Ava Karabatić: Slavim ne samo dva Božića, već i Nove godine

Voditeljica i spisateljica živi u Srbiji gdje radi kao urednica na TV Tesla. Udomaćila se pa slavi blagdane i po julijanskom i po gregorijanskom kalendaru

Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
26 komentara

Iznimno sam sretna što sam imala priliku Božić proslaviti u Beogradu, rekla nam je Ava Karabatić (29).

Voditeljica i spisateljica živi u Srbiji gdje radi kao urednica na TV Tesla. Udomaćila se pa slavi blagdane i po julijanskom i po gregorijanskom kalendaru.

Foto: Denis Gaščić/24sata

- Ne sramim se reći da slavim ne samo dva Božića, već  i dvije Nove godine - pohvalila nam se Ava.

Trenutno se jako usredotočila na pisanje novog romana, koji bi se trebao zvati "Dolina suza".

- Naravno da svoju domovinu najviše volim, ali isto tako volim i Beograd gdje sam ostvarila svoje snove - ispričala je Ava, koja svoju knjigu piše koristeći i hrvatske i srpske riječi. Knjiga se bavi dječakom kojem je majka Hrvatica, a otac Srbin. Dječaka odgajaju monarsi, a kad odraste, odlazi tražiti svoje roditelje.

Ava  se nedavno vratila i iz Njemačke, gdje je bila na dogovor oko plasiranja svojeg parfema. Brend bi se trebao zvati ‘Ava Innovation’.

- Bit će to parfem za sva čula koja pokreću sve čari, koje spajaju najviše i najniže strasti - najavila je Ava, koja je sama dizajnirala bočicu.

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Nedavno nam se pohvalila i svojim školskim uspjesima.

- Na natjecanju iz vjeronauka osvojila sam prvo mjesto, ali ne ližem oltare. Nisam se htjela krizmati jer sam imala stav da nisam spremna za to. Znala sam da ću griješiti - rekla je Ava. Molila se, dodala je, i u katoličkim i pravoslavnim crkvama, i u sinagogi i džamiji. 

Naši partneri pišu
Message