Show

Komentari 16

Ava: Najskuplje sam plaćena, a imala sam problem s alkoholom

Ava: Najskuplje sam plaćena, a imala sam problem s alkoholom

U odgovorima je priznala kako nije odustala od politike te da joj izgled i veličina kod muškarca nisu bitni. Također, otkrila je da joj je najveći izvor prihoda online zarada

Ako neka od poznatih dama redovito traži pratitelje na Instagramu da joj postavljaju pitanja, to je definitivno svestrana Splićanka Ava Karabatić (31).

- Brutalno iskreno odgovaram na sve - napisala je ovaj put na društvenoj mreži, a zatim su je fanovi 'izrešetali'.

POGLEDAJTE VIDEO:

U odgovorima je priznala kako nije odustala od politike te da joj izgled i veličina kod muškarca nisu bitni. Također, otkrila je da joj je najveći izvor prihoda online zarada.

- Bi li ikad snimila film za odrasle za 100 000 eura? - zanimalo je jednog obožavatelja.

- Ja sam jedina osoba na stranici OnlyFans koja nema nijedan porno video, a najskuplje sam plaćena. Ponekad je pogled i sama karizma sex, nije uvijek sveden na fiziku - objasnila je.

Njezini pratitelji htjeli su doznati i je li Ava ikada probala neku težu drogu, primjerice kokain.

- Velika sam protivnica droga, shvaćam i neke (mladost-ludost), ali takve droge ostavljaju trajne posljedice na psihofizičku aktivnost i na mozak. Ja sam jedno vrijeme imala problem s alkoholom i smatram da je to najgora legalna droga - poručila je.

Fanovi sada s nestrpljenjem čekaju da Ava ponovno 'otvori dušu', kako bi otkrila još koju pikanteriju iz privatnog života.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci