Obavijesti

Show

Komentari 54

Ava poručila roditeljima: Grudi su mi pobjegle, ali to su aduti!

Ava poručila roditeljima: Grudi su mi pobjegle, ali to su aduti!
29

Ava je roditeljima u video poruci poručila kako je pobijedila sve svoje poroke. Komentirala je da joj neće zamjeriti što su joj grudi znale pobjeći u nekoj borbi

VIDEO

Nakon što je Vlada stigao na Otok odbačenih, Ognjen ga je počeo uvjeravati kako Kristina laže. Iako Vlada prvotno nije htio stati na ničiju stranu, izgledalo je kao da je promijenio mišljenje nakon što mu je Ogi ispričao cijelu priču o njezinim dogovorima s ostatkom plemena. Dok se odmarao na ležaljci, Cigiju je na 'strateško mjesto' između nogu pao kokos. Priznao je da ga boli i da mu je strah od kokosa u Survivoru napokon došao na naplatu.

- Strahovao sam od kokosa i na kraju me pogodio. Kad se vratim doma, provjerit ću je li sve u redu - komentirao je Cigi.

Maja Lena je rekla Ogiju kako je imala dojam da je bio puno bolji s drugima iz plemena nego s njom.

- Kad je bilo glasovanje bio je dogovor da izbacimo Nikolu ili tebe. Rekla sam curama da ne glasaju za tebe. Taj dan su kasnije došle do mene i rekle da si rekao da ti je svjedeno hoćeš li ispasti. Zato sam napisala tvoje ime - priznala mu je Maja Lena. 

'Nisam postala žaba, zmija ili životinja'

Ava je tijekom snimanja video poruke namijenjene svojim najmilijima izjavila kako je sretna jer je tijekom trideset dana u divljini Kostarike ostala svoja.

- Dragi moji roditelji, ja sam se držala nekih svojih principa. Ostala sam onakva iskrena, čista, možda malo naivna, ali sretna što sam ostala ljudsko biće i što nisam postala jedna žaba, zmija ili životinja. Također sam pobijedila cigarete, pobijedila sam sve one poroke koje imam, a volim popiti i čašu vina, gemišt to ne krijem. Volim otići u casino, popiti pet pelinkovaca, pa jel to sramota ili ne? Znam da mi nećete zamjerit ako su mi grudi u nekoj borbi pobjegle, ipak su to moji aduti. Slobodni momci su na aukciji, još se nisam udala - rekla je Ava u svojoj poruci.

Zaključila je da ih sigurno nije razočarala.

Kristina: Volim jako svog bivšeg muža kao prijatelja

Kristina je rekla kako je odlučila biti sretna dok je bivšem suprugu poručila da ga voli jako kao prijatelja

- Mama i tata, mislim da ćete biti ponosni na mene. Borila sam se, mislim da sam napredovala. Najbitnije mi je što mislim da ću kad se vratim promijeniti mnoge stvari. Sretna sam sa svojim životom, mislim da sam bila dobra djevojka. Volim jako svog bivšeg muža kao prijatelja. Mislim da će razgovarati sa mnom, Ivo oprosti. Želim pozdraviti i poljubiti jednu posebnu osobu u mom životu. Želim mu reći da sam shvatila jako puno stvari - rekla je Kristina koju je Martina snimala kamerom.

Cigi je uvjeren da je Maja Lena odlučila otići iz plemena zbog Ogija da bi mu bila bliže, a ne, kako je rekla zbog  'dvoličnosti nekih ljudi'.

Posljednji put borili su se za crni ili dupli glas i malu nagradu. Aleks nije uspjela potvrditi mjesto u finalu, ali se mogla boriti. 

Aleks: Želim van, uživala bih sad kod Cigija nekoliko dana

- Ja sam ih zamolila da glasuju za mene. Želim izaći vani i ne želim se više boriti. Ja sam sebe pobijedila u Survivoru, iznenadila sam samu sebe. Sad bih kod Nevena, još bih uživala kod njega nekoliko dana - rekla je Aleks.

Kristina je komentirala da je promijenila mišljenje i kako više ne bi voljela ispasti.

- Plaši me susret s Ognjenom, ali imam podršku plemena. Želim se susresti s njim u svakom slučaju, trudit ću se da na plemenskom savjetu kažem sve što želim - rekla je Kristina.

Sebastian pobijedio u maloj borbi i izabrao crni glas

Hodajući na drvenoj skeli morali su držati balans, domoći se vrećica i na ploči složiti brojeve od jedan do sto.

Sebastian je postao pobjednik posljednje male borbe. Izabrao je crni glas i imao jednu minutu da pojede serviranu pizzu.

- Žene su se pokazale u Survivoru da malo slabije kuhaju nego muški. Otkad smo se ujedinili u jedno pleme kuhaju isključivo muškarci - rekao je Sebastian dok im je Milan kuhao rižu. Komentirao je da po njegovom mišljenju ni Martina ni Kristina ne zaslužuju ući u finale.

Ava je komentirala da misli kako neće moći glasovati.

- Naslutili su da ja sigurno ne bih glasovala za Aleks i sigurno ću dobiti crni glas. Znam da mi ipak nitko neće na ničemu zamjeriti - rekla je Ava.

Zaključila je da se ne želi podcjenjivati jer misli da je zaslužila ući u finale. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'
NIJE IM JASNO

Filip iz 'Braka na prvu' pozirao s prijateljima, a detalj je zbunio fanove: 'A gdje ti je prsten?'

Filip Belić podijelio je fotografiju koja je privukla veliku pozornost fanova

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad
VELIKI USPJEH

Bravo, Marko! Baby Lasagna je opet prvi na kladionicama! Ima najviše šanse za pobjedu do sad

Lasagna je krajem veljače zasjeo na prvo mjesto na kladionicama te ga je držao mjesec dana. Neko je vrijeme bio drugi, a sad je ponovno na tronu
Netflixova glumica preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova glumica preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je