Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
139 komentara

Ava: Ti si svinja, nisam ti ja fufa Uroš: Ja ti ništa nisam obećao

Bijesni Uroš posvađao se s Avom jer želi da ga ostavi na miru, piše Kurir. Smeta mu što ga stalno gleda i trača. Ljubomorna Ava vidi veliku konkurenciju u Soraji Vučelić

Screenshot/B92
Foto: Screenshot/B92

Otkako su napustili kombi i vratili se u kuću Velikog Brata, Ava Karabatić i Uroš Čertić nikako ne mogu naći zajednički jezik, piše srpski Kurir. Avu je počela izjedati ljubomora nakon što je shvatila da u Soraji Vučelić ima veliku konkurenciju. Smeta joj što joj kaskader ne posvećuje dovoljno pažnje, dok se njemu ne sviđaju njezini neprestani pogledi, ljubomora, ogovaranje pred ukućanima i to što ga zove 'ljubavi'.

 - Prijatelji smo, nisam ti ništa obećavao. Jadaš se Miliću, a sad se žališ Maji. Ti meni predbacuješ nešto, a znamo se samo šest dana. Samo me izvadi iz usta. Što si poludjela za dva dana - molio ju je bijesni Uroš da ga ostavi na miru.

Ava se branila riječima da ga uopće ne gleda i poručila mu da je bolje da je poludjela nego da je kukavica.

- Nemoj mi podcjenjivati inteligenciju. Neprestano prolaziš pored mene - rekao je Uroš.

Bijesna Ava poručila mu je da je s njima gotovo.

- Mi nismo ništa. Ti si svinja. Nisam ti ja fufa koju si ti našao pa ćeš me vozati -  vikala je Ava kojoj je Maja savjetovala da se smiri i da ga ostavi na miru.

Nakon svađe s Avom, Uroš je otišao u dnevnu sobu i cijelo vrijeme razgovarao sa Sorajom. Ava je utjehu pronašla u Željkovom zagrljaju neprestano ga ispitujući sviđa li mu se Soraja i bi li bio s njom.

Naši partneri pišu
Message