Obavijesti

Show

Komentari 15

'Avril je mrtva, Pippa je imala umjetnu stražnjicu, a Jennifer Lawrence je odglumila svoj pad'

'Avril je mrtva, Pippa je imala umjetnu stražnjicu, a Jennifer Lawrence  je odglumila svoj pad'
11

Zvijezda 'Igra gladi' bila je optužena da je odglumila drugi pad na crvenom tepihu prije dodjele Oscara 2014., jer joj se ista stvar, na istom mjestu, dogodila i godinu dana ranije

VIDEO

Internetu možemo zahvaliti na promociji nekih od najbizarnijih teorija zavjere o celebrityjima. Gotovo svaka poznata osoba bila je izložena lažnim glasinama, ali neke od njih jednostavno bodu oči svojom bizarnošću.

Beyoncé 

Kada je otac pjevačice Beyoncé, gostujući u radijskoj emisiji, izjavio da mu je kćer jednako stara kao Pink i Usher, svi su ostali u šoku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

JAHTA 01:28

Naime, to bi značilo da popularna diva ima 41, a ne 39 godina. Ne znamo je li tata Knowles zaboravio koje godine mu se rodila kćer, ili nije znao koliko je staro drugo dvoje pjevača, no njegov gaf je natjerao internetsku zajednicu da preispita sve što su dosad znali o pjevačici.

SUPER BOWL XLVII - By Lionel Hahn

Budući da je Beyoncé posljednjih godina jedna od najpoznatijih i najznačajnijih žena na svijetu, ima i više nego dovoljno teorija zavjere o njoj, piše Independent. 

Jedna od lažnih teorija koja je dugo bila u opticaju tiče se njezine trudnoće. Naime, nakon jednog televizijskog gostovanja na kojem joj je, prilikom sjedanja, navodno malo opao trbuh, mnogi su se raspričali o lažnoj trudnoći.

Jennifer Lawrence

Zvijezda 'Igra gladi' bila je optužena da je odglumila drugi pad na crvenom tepihu prije dodjele Oscara 2014., jer joj se ista stvar, na istom mjestu, dogodila i godinu dana ranije, a zbog koje je mnogima postala draga.

Tračeve je dodatno raširio glumac Jared Leto (48) koji je, u šali, izjavio da je sve to bilo namješteno.

Donald Trump

Jennifer Lawrence (30) je pak priznala da vjeruje u široko raširenu teoriju da je svrha poznate predsjedničke kampanje Donalda Trumpa (74) tek da na izborima sljedeće godine pobijedi Hillary Clinton (72).

The 85th Academy Awards - Press Room - Los Angeles

Ako uzmemo u obzir neke od provokativnih i uvredljivih Trumanovih komentara, koji kao da graniče sa zdravom pameti, ova teorija čak i ne zvuči toliko neuvjerljivo.

Avril Lavigne

Pjevačica koja se proslavila pjesmom 'Sk8er Boi' preživjela je jednu od najbizarnijih teorija zavjera koje su kružile internetskim forumima: da je mrtva.

'The Avril is Dead' blog je tvrdio da je mlada zvijezda umrla ubrzo nakon objave albuma prvijenca, 'Let Go', te da ju je zamijenila glumica Melissa Vandella.

Bizarna teorija: 'Avril Lavigne je godinama mrtva, ima dvojnicu'
Bizarna teorija: 'Avril Lavigne je godinama mrtva, ima dvojnicu'

Dokaz za ovu tvrdnju bio je nestanak nekih nepravilnost na njezinom licu i tijelu, koje su postojale na fotografijama prije izlaska albuma, a nestale su nakon što je on objavljen.

Međutim, na vrhu bloga stajalo je upozorenje da je stvoren kako bi ukazao na to da teorije zavjere mogu djelovati vrlo uvjerljivo. Svejedno, to ga nije spriječilo da u kratkom roku postane vrlo popularan.

Pippa Middleton

Ne samo da se sestra vojvotkinje od Cambridgea trebala nositi s beskrajnim neprikladnim komentarima o njezinoj ulozi u medijima (jer je bila glavna zvijezda ceremonije), nakon što je bila djeveruša na sestrinom vjenčanju, nego je Pippa (37) zatim podvrgnuta i optužbama da je na vjenčanju nosila 'umjetnu stražnjicu', kako bi izgledala privlačnije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'
ŠOKIRALA REGIJU OBJAVOM

EKSKLUZIVNO Dragana Mirković za 24sata o razvodu: 'Teško mi je, kao i 90-ih. Učinila sam sve'

Regionalna folk zvijezda ekskluzivno nas je ugostila u dvorcu na dan objave razvoda i ispričala zašto se odlučila na takav korak...
VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija