Obavijesti

Show

Komentari 3

'Azra je jedini bend koji je dva puta bio predgrupa Aerodromu'

'Azra je jedini bend koji je dva puta bio predgrupa Aerodromu'
10

'BILA SU TO VREMENA' Prisjetio se osamdesetih godina kad je, kako kaže, scena bila puno kompaktnija kruna karijere, a sada Pađen krajem svibnja priprema veliki obljetnički koncert

VIDEO

Muzika je najbolji vremeplov. Kad čuješ 'Običnu ljubavnu pjesmu', vraćaš se na tulum u Novi Zagreb, Beograd ili Ljubljanu gdje se grliš s nekom curom. Kada čuješ tu pjesmu, ponovno doživljavaš tu scenu. Zato je glazba najbolji vremeplov, rekao nam je glazbenik Jurica Pađen (64) gostujući u live emisiji 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Najavio je i veliki obljetnički koncert zadnji dan u svibnju na Šalati gdje će Pađen i Aerodrom proslaviti jubilarnih četrdeset godina karijere.

Marko Prpić/Pixsell

- Slavimo Majmunovo. Kao, obljetnica je, iako ja to inače ne volim, ali pogodilo se tako. Htio ne htio,obljetnica je stigla - našalio se Pađen. Iako nam nije htio otkriti sva iznenađenja koja publiku očekuju na koncertu jer kako kaže, onda više ne bi bilo iznenađenja, Pađen je ipak otkrio dio čari u kojima će publika moći uživati na Šalati u Zagrebu.

- Prije nas će svirati Nikola Marjanović s bendom, zatim će svirati DJ, pa će biti odličan bend gdje svira Željan Klašterka. Oni sviraju najveće hitove filmske muzike iz povijesti. Jako dobro to rade. Onda dolazimo mi - objasnio je Pađen. Dodao je kako će im gosti biti Nika Bratoš, Alan Bjelinski koji je svirao kao klavijaturist dvije godine u Aerodromu i s kojim su odradio preko 200 koncerata.

Jurica Pađen: Koncertom na Šalati nahranit ćemo gladne...
Jurica Pađen: Koncertom na Šalati nahranit ćemo gladne...

- Bit će i meni jako dragi čovjek i glazbenik Ante Gelo, zatim Borna Čop kao predstavnik i gitarist grupe Film. Na bini ćemo imati i četiri stjuardese - nabrojio je. Izjavio je kako postoje još neka iznenađenja, ali da ih neće otkriti.

- Ako kažem, onda nema iznenađenja. Ali u svakom slučaju bit će to koncert na kojem će se svirati najbolje što je bilo u osamdesetima - komentirao je.

Pađen se u razgovoru za 24sata prisjetio i kako kaže, divnog doba osamdesetih godina. Glazbenici su si tada bili pozitivna konkurencija, međusobno su si dolazili na koncerte. Sve je bilo, naglasio je Pađen, puno kompaktnije. Ekskluzivno nam je otkrio i kako je Aerodrom jedini bend kojemu je Azra čak dva puta bila predgrupa.

- Smatrao sam da su jako kvalitetni i predložio da budu ispred nas. Sjećam se da su imali samo 12 pjesama i onda bi na koncertu cijeli repertoar ponovili dvaput - rekao je i priznao kako osobno doma nikada ne sluša svoje pjesme.

'Na početku karijere sam čak nekada i sam plaćao da sviram'
'Na početku karijere sam čak nekada i sam plaćao da sviram'

Ipak, ako ih čuje na radiju, rado pojača. Priznao nam je kako je i sam veliki fan koncerta jer kako kaže, to su mjesta izmjene energije.

- Dobar koncert je nešto najljepše što čovjek može doživjeti - zaključio je.

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...