Obavijesti

Show

Komentari 2

B. Jambrošić će duet s Gabi Novak pamtiti do kraja života

B. Jambrošić će duet s Gabi Novak pamtiti do kraja života
1

Čakovčanin je s legendarnom Gabi Novak snimio pjesme 'Gdo ti je rekel' i 'Oko jene hiže', koje će se naći na dvostrukom CD-u na kojem svira i tamburaški orkestar HRT-a

VIDEO

Kad sam čuo da je Gabi pristala snimiti duet sa mnom, htio sam vrištati od sreće. Osjećao sam veliki pritisak, teret i stres, ali u pozitivnom smislu, kaže Bojan Jambrošić (30).

Čakovčanin je s legendarnom Gabi Novak (79) snimio pjesme 'Gdo ti je rekel' i 'Oko jene hiže', koje će se naći na dvostrukom CD-u na kojem svira i tamburaški orkestar HRT-a pod vodstvom Siniše Leopolda (58). 

Gabi je 'Gdo ti je rekel' 1986. napisao  Arsen Dedić, a diva domaće estrade kajkavski evergreen dosad nije pjevala ni s kim osim s pokojnim suprugom.

- Baš zato sam imao veliku tremu, ali kraj Gabi sam se na probama brzo opustio.  Njezin sin Matija je odsvirao dionicu na klaviru. Svi prijatelji, a osobito roditelji, koji su cijeli život voljeli Gabinu i Arsenovu glazbu, bili su oduševljeni i ponosni što sam dobio priliku raditi s njom. Ovo iskustvo ću pamtiti do kraja života – kaže Bojan. Dodaje kako je i pokojnog Arsena upoznao na Krapinskom festivalu. Oduševio ga je skromnošću i toplinom. 

Maestro Leopold za Jambrošića kaže da je glazbeni zanesenjak, perspektivan i talentirani pjevač kojem leže kajkavski dijalekt i retro pjesme, a Gabi opisuje kao par excellence umjetnicu.

- Profesionalci poput Arsena i nje su rijetki. Nikad nisu zakasnili ni na jednu probu, a osobito su me uveseljavale poštapalice koje bi Arsen smišljao na licu mjesta, kao i dobronamjerne prepirke između supruge i njega – kaže Leopold, koji je ove godine osvojio Porina za najbolji album tamburaške glazbe. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...