Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
243 komentara

Novković više ne želi šutjeti: Nisam ostavio obitelj i djecu

Pjevač je reagirao zbog načina na koji su neki mediji pisali o njegovom prekidu s umjetnicom Ivom Višošević. Eksluzivno vam prenosimo Novkovićevo priopćenje

Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
243 komentara

Tragom ovako ružno insinuirane objave i sramoćenja časne profesije kao što je novinarstvo, objava komentara nepotpisane osobe u formi članka i s dvosmislenim naslovom pokazala mi je da je vrijeme da jednom za svagda progovorim o svojim brakovima i  ženama i riješim probleme svih dežurnih moralista jednom za svagda, reagirao je Boris Novković na članak objavljen na jednom portalu u kojem ga je prozvala Zagrepčanka imena Iva koja ga je nazvala ženskarošom i 'duboko iskompleksiranim tipom koji u maniri dječaka u pubertetu ne zna bi li piškio ili kakio'. 

Priopćenje Borisa Novkovića prenosimo vam u cijelosti: 

Od prvog razvoda braka u svakom članku do sljedećeg braka moralo se konstatirati da sam razveden od Bojane Gregorić . Zanimljivo, samo u mojim člancima, ali ne i u njezinim . Znate zašto ? Jer sam normalan i nisam se dizao od stola za vrijeme intervjua već bio spreman pričati korektno, a zauzvrat dobijao bih nekorektnost. Jeben i pošten. 

Od mog razvoda s Lucijom prošlo je 4 godine i sada, nakon prekida veze sa Ivom, ali u baš svakom članku prošle četiri godine spominje se moja bivša trudna žena. Malo asocira na pozive na linč. Prvo, moja bivša žena Lucija Novković i ja smo najbolji prijatelji sada  i danas. 

Drugo, nisam nikada ostavio obitelj i djecu , nakon rođenja mog drugog sina Bona, iako Lucija i ja više nismo bili skupa, do Bonove prve godine bio sam svaki dan od 09-21h s Lucijom, kako bih joj pomogao oko malog djeteta. Ostavio sam njoj i djeci svu svoju i zajednički stečenu imovinu i otišao u podstanare. Nakon Bonove prve godine i on i moj stariji sin Noa žive 50% vremena sa mnom, a drugih 50% s mamom Lucijom, što u slobodnom prijevodu znači tjedan dana s tatom i tjedan dana s mamom. 

Moja bivša supruga Lucija i ja u svakodnevnom smo i više puta na dan u kontaktu upravo zbog djece, svoju karijeru stavio sam u drugi plan i prvenstveno se posvetio odgoju djece. Jer, ja sam imao oca koji je bio divan, ali zbog svog posla nije imao toliko vremena za mene kada sam bio dijete.

 Lažni moral i forma o kojoj vi dušebrižnici koji ste prva crta obrane u nedopuštanju pojedincu da ima svoju svijest i misli svojom glavom, postaju danas stvarnost i prelaze u ludilo. Vi psi huškači, koji niste niti svjesni da ste izmanipulirani od viših sfera za više interese, kako bi ljudima sijali strah u kosti i stvarali od njih marionete, vi i ne shvaćate što je moral, a što laž i samo obična forma. 

Vi kojima je dovoljno da se prekrižite, pomolite i mislite da ste povezani s Bogom, da ste oprali svoje grijehe. Znate, vjeru treba živjeti u sebi, osjećati je. Ako vas nešto zanima o mom amoralu pitajte moju bivšu suprugu Luciju ili  bivšu djevojku Ivu. 

Ako se u ikojem smislu izraze negativno o mojim ljudskim osobinama i o mojoj savjesti, ja nikada više neću stati na pozornicu. Obećajem to svim dušebrižnicima i lažnim moralistima. Moje očinstvo, moja ljudskost, nemaju nikakve veze s mojim slobodnim ljubavnim odabirom, ja nisam niti predsjednik Republike, niti kardinal, moja vokacija je pop rock glazbenik i zato sam između ostalog to i odabrao da bih bio bliže Lennonu, Jeggeru nego nedodirljivim figurama politike. 

Moj moto je mogućnost izbora, od života i drugih osoba koje prolaze kroz moj život želim učiti i graditi sebe, a ne poput takvih dušebrižnika kao vi, tapkati u mraku i misliti da mi je sve jasno, te mržnjom osuđivati svaku različitost kako bih zapravo time opravdao svoje strahove i nemorale koje takvi kao vi skrivaju, živeći trostrukim životima.

Ne trudim se ostaviti dojam moralne vertikale, ali se trudim biti usredotočen na istinske vrijednosti, a to su ljudskost , poštenje, empatija, ljubav i moja obitelj, koja mi je na prvom mjestu, jer to nikada nije i neće prestati biti. Svi ljudi koji su došli ili koji će ući u moj život mogu postati samo dio moje obitelji, ja nikada nisam i ne okrećem leđa. Na trenutke pomišljam da se nalazim u srednjem vijeku, da smo otišli u progon vještica  i spaljivanje na lomačama. Tko ima bolji PR, taj ima lijepšu sliku o sebi i ugled u društvu. A gdje je nestao čovjek ? 

Eto, reći će mnogi možda nisam trebao, ali šutjeti više nije gospodski , šutio sam 30 godina i svaki puta želeći biti gospodin, a pri tome dobijao kamenom. Ali, tako je to, još od davnina vidim da i dalje „baraba“ od svjetine češće bude izbran za poštedu od onog pravog. Cijenit ću i uživati u svakoj novoj ljubavi i kroz svoj život pamtiti sve lijepe trenutke s ljudima koji su prošli kroz moj život. 

Jer nitko od njih, kao ni ja, ne nosi gorčinu prema bilo kome. Pri tom ću biti odličan otac i prijatelj kakav sam i do sada. Riječi i novinarska profesija danas su jedno od najmoćnijih oružja i vrlo je opasno kada se zlorabe.

Naši partneri pišu
Message