Obavijesti

Show

Komentari 95

Bach o 'podstanarima iz pakla': Sve je smrdjelo na urin. Par je pobjegao, prijavila sam policiji

Bach o 'podstanarima iz pakla': Sve je smrdjelo na urin. Par je pobjegao, prijavila sam policiji
10

Kontaktirao ih je inspektor iz policije i rekli su da nemaju pojma gdje su te stvari i da su vjerojatno 'nestale u selidbi'. Ja se pitam kako možeš odnijeti iz nečijeg stana nešto dok se seliš, ispričala nam je voditeljica

VIDEO

Krvave i 'popišane' plahte, 'popišani' madraci u dječjoj sobi. Grozno, to je smrdjelo na urin, fuj. Ne postoji mjesto u stanu koje nismo morali srediti poslije njih, govori nam Vjekoslava Bach

Snow Queen Trophy

Televizijska voditeljica je na Facebooku objavila video svog stana u Zagrebu te se požalila na podstanare koji su živjeli tamo. Stan od 75m2 na Trešnjevci iznajmljivala je za 500 eura bez režija. U njemu je godinu i pol dana živjela žena, njezin petogodišnji sin te dečko. Par ima 30-ak godina, a u Zagreb su došli raditi.

- To su ljudi koji su došli s malim djetetom. Bili su apsolutno normalni, obećavali su lijepe stvari. Čak kad je počeo Covid, ja sam im oprostila najamninu za dva mjeseca, a vratili su mi tako - rekla je.

U videu ih je nazvala 'podstanari iz pakla'.

- Ukrali su stolce i tepihe, jedan tepih je bio baš skup. Ukrali su vrata, ne znam gdje su. Nema stvari koje nisu polomili, od ormara do prozora, štokova... Smeće su ostavljali u kuhinjskim elementima. Da pas pojede štokove, da nađem kompletan krevet krvav, to je sve toliko bilo prljavo da sam sve što je od njih ostalo morala baciti. Mislim da prašina u godinu i pol dana nikad nije bila obrisana u tom stanu. Majstori su kod mene već tjedan dana - poručila je.

Voditeljica je sve prijavila policiji.

- Policija je to sve prebacila na privatnu tužbu, drugim riječima - pojeo vuk magare. Oni meni jesu ostavili polog, ali ta šteta koju su napravili je peterostruko veća - govori nam.

Voditeljici su demolirali stan u Zagrebu: 'Podstanari iz pakla krali, a ostavili krv, izmet, urin'
Voditeljici su demolirali stan u Zagrebu: 'Podstanari iz pakla krali, a ostavili krv, izmet, urin'

Kaže da su potpisali ugovor o najmu, no mjesecima nije znala u kakvom je stanju stan.

- Uglavnom smo se nalazili negdje gdje bi mi oni donijeli novac ili su ga uplatili. To je stan od mojih roditelja, ja nemam običaj 'njuškati', smatram da ako si unajmio da ćeš paziti kao da je tvoje, kao što smo i napisali u ugovoru - otkriva. 

U stan je ušla nakon što su podstanari ostali dužni režije pa su, kaže, pobjegli. 

- Ne mogu ih kontaktirati jer su me blokirali na svemu. Kontaktirao ih je inspektor iz policije i rekli su da nemaju pojma gdje su te stvari i da su vjerojatno 'nestale u selidbi'. Ja se pitam kako možeš odnijeti iz nečijeg stana nešto dok se seliš - ističe.

Vjekoslava stan jako dugo iznajmljuje i govori da joj se tako nešto nikad nije dogodilo. 

- Jako su slatkorječivi i ja sam mislila da će sve biti u redu, ali kad su otišli, muž i ja smo ostali šokirani, to je prestrašno - naglasila je.

Par se iselio prije Božića, a Vjekoslava i njezin suprug Željko Vasić su pri kraju s renoviranjem. 

- Majstori su morali sve zidove ravnati jer je to dijete valjda strugalo s olovkom ili s čim već. Moj suprug je jako vedre naravi, gleda na sve pozitivno. Dobra je osoba i pomaže mi. Našao je dečke koji su sredili stan. Planiram ga opet iznajmiti - zaključila je Bach.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 95
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin