Show

Komentari 20

Badrić otkrila vitke noge ispod kaputa: 'Izgledaš poput dive'

Badrić otkrila vitke noge ispod kaputa: 'Izgledaš poput dive'

Pjevačica je nakon nekoliko fotografija objavljenih na društvenim mrežama dovela svoje pratitelje do zaključka kako je smršavjela. Nakon sve užeg struka, sada je pokazala i vitke noge

Pjevačica Nina Badrić (48) u posljednjih je nekoliko objava na Instagramu pokazala svoju liniju u pripijenoj odjeći. Pratitelji su joj pisali kako je smršavjela i da sada izgleda puno mlađe. 

POGLEDAJTE VIDEO: Prihodi hrvatskih zvijezda

Sada je sve oduševila elegantnim izdanjem. Pozirala je u kaputu i cipelama na petu i istaknula vitke noge. Osim toga, odjenula je mrežaste čarape. Kosa joj je blago valovita, a sve je upotpunila crvenim ružem i crvenim noktima.

- U iščekivanju - napisala je Nina u opis fotografije na kojoj se vidi kako nekoga ili nešto čeka na ulici.

Komentara na račun njezinoga izgleda nije nedostajalo, a pratitelji su joj poručili kako se nadaju da će dočekati ono što čeka.

- Divna si, izvana i iznutra. Ljepotica. Baš si poput dive - pisali su joj.

Međutim, dok neki komentiraju kako Nina nikada nije izgledala bolje, drugi pišu kako treba prestati koristiti aplikacije za sužavanje tijela i uljepšavanja lica. No pjevačica se na takve komentare ne obazire. 

Podsjetimo, Badrić je krajem srpnja istaknula kako od njezinog posla ne živi samo ona, već najmanje 15 obitelji te videoporukom zamolila Ministarstvo da svim estradnjacima ponovno dozvoli raditi.

Zbog toga je naišla na brojne kritike, a naposljetku se našalila i napisala na društvenim mrežama kako će pjevati pod tušem dok ponovno ne počne nastupati.

Najčitaniji članci