Show

Komentari 72

Badrić postala žrtva prijevare: 'Sve je u rukama odvjetnika...'

Badrić postala žrtva prijevare: 'Sve je u rukama odvjetnika...'

Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama odvjetnika, svaki info nam je bitan, napisala je pjevačica na društvenoj mreži

Nina Badrić (47) trenutačno proživljava dramu. Pjevačica je itekako ljutita zbog lažne reklame koja se veže uz njezino ime te 'čudesnih' tableta za mršavljenje zbog kojih je Nina navodno izgubila 19 kilograma.

U reklami se pjevačica naziva 'eurovizijskom zvijezdom', a takav potez internetskih prevaranata osudila je na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Bit će ovo lijepa tužba čijoj se odšteti unaprijed radujem. A za one koji su nažalost masovno povjerovali i nasjeli, samo mogu kazati da se maksimalno ograđujem od ovoga - započela je pjevačica.

- Ovo pišem samo zato što dnevno dobivam stotine poruka od žena iz čitave regije koje kupuju ove tablete koje ja navodno reklamiram. Žao mi je žena koje su ovo kupile i nasjele na laži. Zaista nemam veze s ovim - poručila je.

- Molim da mi se jave svi koji su kupili ove tablete jer se radi o prevari. S obzirom na to da je sve u rukama odvjetnika, svaki info nam je bitan. Hvala unaprijed - dodala je pjevačica na Instagramu.

POGLEDAJTE ŠTO ŠARIĆ MISLI O URNEBESNOJ ČESTITKI ALEKSANDRA VUČIĆA: 

Najčitaniji članci