Show

Komentari 23

Badrić posjetila sestru u Rimu: 'Ovaj svijet postaje rajski vrt'

Badrić posjetila sestru u Rimu: 'Ovaj svijet postaje rajski vrt'

Inače, Sunčica je nekada bila i menadžerica Nini, ali život ih je odnio na različite strane. Sunčica se tako preselila u Rim, gdje se skrasila sa suprugom i sinom na kojeg je Nina jako ponosna

Pjevačica Nina Badrić (47) na društvenim je mrežama podijelila sa svojim pratiteljima kako trenutno odmara u Rimu. Društvo joj pravi njezina sestra Sunčica, koja tamo inače živi. Nina svoju sestru obično ne eksponira javnosti, ali su ovom prilikom podijelile zajedničku fotografiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Nina je kratko napisala u opis: 'Ljubav je ono divno čudo što nas štiti od zla, donosi sreću, a ovaj svijet pretvara u rajski vrt'. Pratitelji su ih počastili brojim komentarima na račun njihova izgleda ispod fotografije. 

'Predivne', 'Sunašca', 'Predivne ste' - neki su od komentara. 

Inače, Sunčica je nekada bila i menadžerica Nini, ali život ih je odnio na različite strane. Sunčica se tako preselila u Rim, gdje se skrasila sa suprugom i sinom na kojeg je Nina jako ponosna. Pjevačica posjećuje sestru u Italiji kada joj to obveze dopuštaju, a ljetos su bile i na ljetnom odmoru. 'Opalile' su selfie na plaži, a mnogi su tada primijetili sličnost sestara.

- Bože, kao da gledam dvije Nine - bio je jedan od komentara.

Uz Sunčicu, Nina ima i stariju sestru Dijanu s kojom je također jako povezana.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

 

Najčitaniji članci