Show

Komentari 9

Bahra je hit izbora: Glasali su za legendu 'Ljubav je na selu', NBA zvijezdu, Dartha Vadera i Kotigu

Bahra je hit izbora: Glasali su za legendu 'Ljubav je na selu', NBA zvijezdu, Dartha Vadera i Kotigu

Izbori zaista pružaju slobodu biračima. Od glasovanja za ponuđene kandidate, do trganja listića, neki od njih odaberu mogućnost da i sami ponude prijedlog za osobu u koju oni vjeruju...

Ime omiljene kandidatkinje showa 'Ljubav je na selu' Bahre Zahirović (55) sinoć se našlo na glasačkim listićima za župana Splitsko-dalmatinske županije.

POGLEDAJTE VIDEO:

Anonimni birač upravo Bahru vidi kao najboljeg kandidata za tu delikatnu i ozbiljnu poziciju. 

Drugi birač iz Zagreba, Bahru je predložio i zaokružio za člana zagrebačke županijske skupštine. 

Nije ovo prvi puta da glasačke listiće ljudi ispune raznim prijedlozima i imenima.

Osim raznoraznih poruka, bilo da je riječ  psovkama ili savjetima, birači često predlože ljude koji nemaju veze s politikom.

Jedan od kandidata za hrvatskog predsjednika 2019. bio je poznati lovac u kvizu 'Potjera' i influenser Dean Kotiga. On bi zasigurno svojim znanjem i humorom konkurirao vladajućim ljudima.

Galaktički imperij predvođen Yodom, Darth Vaderom i Han Solom 'kandidirao' se na jednim od prošlih izbora. Na listi su se našla i dva robota, ali preferencijalni glas ipak je išao Yodi.

Još jedan listić sa prošlih predsjedničkih izbora ponudio je poznatog američkog košarkaša Damiana Lillarda. Ovdje glas nije išao direktno njemu, nego broju postignutih poena na utakmici, za koje se birač nadao da će biti barem 27.

I za kraj, birač je svojim odabirom ostavio suptilnu poruku svim kandidatima.

Najčitaniji članci