Show

Komentari 3

Bahra o novom showu i bivšim simpatijama: 'Marijan i ja smo se čuli, ali on je sretan s Patty'

Bahra o novom showu i bivšim simpatijama: 'Marijan i ja smo se čuli, ali on je sretan s Patty'

'Htjela sam se uvjeriti kakav karakter imaju ti muškarci kada je jedna žena sama među svima njima. Bila sam optimistična i odlučila da želim prema njima biti otvorena i iskrena', rekla je Bahra

Nastupi u showu 'Ljubav je na selu' obilježili su Bahru Zahirović koja se u toj emisiji pojavila čak tri puta. Nažalost, ljubav u emisiji nije pronašla, a novu sreću potražila je u showu 'Pet frajera tjedno'.  U njemu je tjedan dana živjela s pet kandidata, a svaki dan je izbacivala po jednu osobu za koju je smatrala da joj najmanje odgovara.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Željela sam se preispitati i vidjeti kako ću se snaći u toj ulozi. Htjela sam se uvjeriti kakav karakter imaju ti muškarci kada je jedna žena sama među svima njima. Bila sam optimistična i odlučila da želim prema njima biti otvorena i iskrena. Kako će se oni odnositi prema meni, tako ću ja prema njima - ispričala je u razgovoru za Večernji list.

Ovog puta nije htjela otkriti je li pronašla ljubav pred kamerama, a najveća podrška bila sestra blizanka Azra, prijateljice i poznanici. Ispričala je da se nakon snimanja 'Ljubav je na selu' često čula s Valterom, ali i s Marijanom.

- Kad sam se zadnji put čula s Marijanom, pitao me kako sam, a on je imao sve pohvalne riječi za svoju odabranicu Patty i rekao je da su sretni zajedno. Što se tiče Valtera, s njim se više ne čujem, ali želim mu svako dobro u životu, ničim mi se nije zamjerio. S Dominom, kod kojeg sam se prijavila u međunarodnu sezonu 'Ljubav je na selu', također se više ne čujem - rekla je.

Često bi znala čitati komentare o sebi, posebno bi se zahvalila onima koji pišu pozitivno o njoj, dok za one negativne kaže da nema vremena niti živaca.

Najčitaniji članci