Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
8 komentara

Bajaga: 'Skupljamo novac za film o Divljanu, zaslužio ga je'

Kolege i prijatelji pokojnog frontmena grupe Idoli pokrenuli su internetsku kampanju na platformi 'Indiegogo' za financiranje završetka snimanja dokumentarca 'Nebeska tema'

Bajaga
Foto: Boris Scitar/PIXSELL
8 komentara

Za dovršetak snimanja dokumentarnog filma o Vladi Divljanu ‘Nebeska tema’ nedostaje još oko 520.000 kuna. Zato su njegovi kolege glazbenici pokrenuli kampanju.

- 'Nebeska tema' je film o Vladi Divljanu. Ali, ne samo o Vladi, nego i o jednom vremenu, jednoj generaciji, jednoj eksploziji kreativnosti i jednoj karijeri koja je trajala i veselila i uzbuđivala i znala raznježiti publiku. Okupili smo se, mi, filmaši, autori, muzičari, prijatelji... da napravimo taj film o Vladi. Sad nam treba i vaša pomoć - stoji na internetskoj platformi Indiegogo preko koje se primaju donacije. 

Frontmen grupe Idoli prije dvije godine preminuo je u Beču od tumora na slijepom crijevu u 57. godini.

- Dosta smo se namučili s tim, ali mislim da bi Vlada bio zadovoljan. Bio je moj dobar prijatelj i drago mi je da se pojavljujem u filmu - rekao je Bajaga (57).

Vladini prijatelji financirali su 80 posto filma. Prva dva dana od pokretanja kampanje skupljeno je više od 2000 dolara, a oni koji doniraju sredstva za film mogu osvojiti brojne poklone, zahvalnicu na odjavnoj špici, pojavljivanje u filmu ili večeru s redateljem, piše Blic. 

Naši partneri pišu
Message