Show

Komentari 8

Baka Prase u izlasku potrošio više od 16.000 kuna, žali se na skupu vodu, a onda zalijeva sat

Baka Prase u izlasku potrošio više od 16.000 kuna, žali se na skupu vodu, a onda zalijeva sat

Jedan od najpopularnijih YouTubera regije pohvalio se s računom iz izlaska. Iako je sakrio većinu računa kako bi se fokusirao na preskupu cijenu vode, dno računa otkrilo je koliko je zbilja potrošio u noćnom provodu

Baka Prase, pravog imena Bogdan Ilić (24), jedan je od najpopularnijih balkanskih YouTubera. Nedavno se pohvalio sa skupocjenim noćnim izlaskom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iskoristio je priliku kako bi se, tijekom raskalašenog izlaska s prijateljima, požalio na cijenu flaširane vode. Vodu je platio otprilike 17 kuna tj. 275 dinara, a oni oštrog oka mogli su primijetiti i cjelokupnu cijenu računa. Račun je iznosio vrtoglavih 254.330 dinara, odnosno 16.252 kune.

Iako se žalio na cijenu vode i pitao kad je toliko poskupjela, u istom izlasku je snimao kako netko polijeva šampanjac po njegovom skupocjenom ručnom satu, kao i satovima prijatelja.

Twitteraši su taj isječak iz njegove večeri dočekali s uglavnom zgranutim komentarima.

- 'Ko je pustio majmune iz kaveza pitam - napisao je jedan korisnik, a drugi se našalio da su 'pobjegli'.

- Nivo prostote nad kojim se normalan svijet zgraža, a ne divi! - odgovorio je netko, dok je treći ustvrdio 'dotakli smo dno dna'.

Baka Prase, s druge strane, nastavio se hvaliti svojim ponašanjem i izlaskom. Sljedećeg jutra obratio se svojim pratiteljima kako bi smirio njihove brige.

- Roleks je čitav, ne brinite, a to je bio predračun jer su mislili da nećemo da platimo. Od pravog računa sam se preznojio - napisao je, ali nje podijelio u koje visine se znamenka mora dići da izazove takvu reakciju.

Najčitaniji članci