Obavijesti

Show

Komentari 72

Balaševićev sin zaručio se u tajnosti u Izraelu, a trenutno radi i na svom prvom filmu...

Balaševićev sin zaručio se u tajnosti u Izraelu, a trenutno radi i na svom prvom filmu...
9

Balaševićev sin, za razliku od svog oca, nije izabrao glazbu kao svoj životni poziv već je krenuo sportskim stazama svoje majke Olivere, koja se bavila gimnastikom

VIDEO

Legendarni kantautor Đorđe Balašević iza sebe ostavio je suprugu Oliveru i troje djece, kćerke Jovanu i Jelenu te sina Aleksu (27). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Video vijesti 20.02.2021. 01:34

Balaševićev sin, za razliku od svog oca, nije izabrao glazbu kao svoj životni poziv već je krenuo sportskim stazama svoje majke Olivere, koja se bavila gimnastikom. Aleksa Balašević godinama se uspješno bavi hrvanjem u kojem je dobivao brojne nagrade za uspjeh, a već duži period bavi se organizacijom MMA borbi te humanitarnim radom. 

Ovdje počiva Balašević: Cvijeće i poruke mu ostavljaju u suzama
Ovdje počiva Balašević: Cvijeće i poruke mu ostavljaju u suzama

- Biti dijete poznatih roditelja ima i svoje mane i vrline. U hrvanju se uvijek događalo da netko pokaže prstom na mene ovako ili onako, ali ja sam u hrvanju sa svojih 12 godina prvi put osjetio što znači kada nema tate. Na strunjači sam u borbi s protivnikom i kad krenem gubiti, a imao sam i slomljenu vilicu, nos, meni tu nema tate da uleti. Može, ali ću biti diskvalificiran – izjavio je Aleksa ranije. 

Kako je ranije govorio roditelji su često bili zabrinuti zbog prirode sporta kojim se bavi. 

- Vilica mi škripi. Pištim na aerodromu čak I kad skinem remen na senzoru za metal, servisiram se redovito kod liječnika. Zabrinut sam zbog svih posljedica hrvanja po pitanju jetre, vrata, nogu I ruku. I obitelj je zabrinuta. Kad sam imao prvi meč, pukao mi je nos I sestra je bila u publici. Nije bilo lijepo nimalo – ispričao je svojedobno. 

Mladi sportaš ima zaručnicu Nikolinu, s kojom se zaručio u Izraelu prije dvije godine. Nedugo potom rekao je kako mu je obitelj mnogo nedostajala na zarukama.

Nedavno je započeo s pripremama za snimanje svog prvog filma. Napisao je scenarij za projekt radnog naslova “Megdan film”. Radnja prati borbu nekoliko junaka da ostvare svoje snove, što u ringu, što u životu. Sporedna uloga je inspirirana pjesmom njegova oca ''Čovek sa mesecom u očima''. 

Nedavno u intervjuu Aleksa nije mogao odgovoriti hoće li se njegov otac Đorđe okušati u filmu kao glumac, ali je rekao da mu je dao korisne savjete.

- Obitelj mi je mnogo pomogla u scenariju, pogotovo što jedan akter u filmu treba biti inspiriran tatinom pjesmom "Čovek sa mesecom u očima – rekao je Aleksa za Kurir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin