Obavijesti

Show

Komentari 1

Oženio se sin Đorđa Balaševića: 'Anđeli sada mogu predahnuti'

Oženio se sin Đorđa Balaševića: 'Anđeli sada mogu predahnuti'
5

Par je vjenčao patrijarh Porfirije u Hramu Svetog Save u Beogradu. Fotografije su postavili na Instagramu, a mnoge je oduševila Nikolinina jednostavna vjenčanica i raspuštena kosa

VIDEO

Početkom svibnja ove godine sin Đorđa i Olivere (63), Aleksa Balašević (28), otkrio je da čeka prvo dijete sa svojom zaručnicom Nikolinom, a par je u čevrtak rekao sudbonosno da u Hramu Svetog Save u Beogradu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:06

- Uz blagoslov patrijarha Porfirija i osmjehe učenika iz Dervente, anđeli mogu predahnuti, jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav okrunili stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zavjeta - napisala je Olivera na Instagramu.

Na društvenim mrežama osvanule su prve fotografije mladenaca sa svadbe, a mladenkina kuma podijelila je fotografiju na kojoj pozira s Nikolinom.

Mnogima je za oko zapela vjenčanica koju je Nikolina nosila. Imala je jednostavnu bijelu haljinu, a kosu je raspustila. Aleksa se odlučio za tamno plavo odijelo.

Svečanoj ceremoniji prisustvovali su samo najbliži prijatelji i obitelj, a velika proslava trebala bi se održati 25. lipnja kako je već ranije otkrio Aleksa koji je isplanirao vjenčanje u Sremskoj Kamenici na kojem će prisustvovati oko 200 gostiju.

Prisjetimo se, Aleksa se s Nikolinom zaručio 2019. godine u Nazaretu, a prošli mjesec na društvenim mrežama je podijelio vijest kako će postati tata.

- Za nešto više od 3 mjeseca postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest - napisao je Aleksa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...